|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑλά μας έχεις τρελάνει!!!
Τι γίνεται από γαρίδες??!!??!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στειλε κια πο δω καμια γαρίδααααα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πω πω χαμος!
εγω θα εβαζα και καμια βαλισνερια δεξια να κρυφτει το φιλτρακι λιγο και καμια πετρα λαβας ή καμια ριζα να δημιουργηθει και ενα μεσαιο επιπεδο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να σου στειλω..οσες θες! ![]() μια χαρα...!ολο μικρουλια εμφανιζονται! ![]() ------------------------- Παράθεση:
και θελω πολυ φωτισμο για την μοςς... ασε που σκεφτομαι να βγαλω εντελως τις βαλισνεριες γιατι βαρεθηκα να τις κοβω καθε εβδομαδα και να το γεμισω μονο μοςς Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnb : 25-02-13 στις 20:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με τον πληθυσμο πως τα πας?...παρατηρείς στασιμότητα στις γέννες λόγω λιτρων..ή φροντίζεις να τις μεταφέρεις στο αλλο ενυδρειο?..προσωπικα σε τόσα λιγα λιτρα,οι δικες μου οταν εφταναν ενα αριθμό,σταματουσαν τις γεννες μετα..!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οπου στο 125αρι ναι μεν βλεπω αυγουλωμενες αλλα δεν βλεπω πολλα μικρουλια εως καθολου..λογω των γκαπυ μαλλον |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρεπει να εχουν ενα "μηχανισμο¨ να σταματάνε την αναπαραγωγη. Γιαννη στο μεγάλο 125 λιτρο αν βάλει μπολικα φυτά δεν θα εχεις προβλημα , τα μικρα θα κρυβονται μεχρι να μεγαλωσουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |
Το γαριδαδικο μου με moss! | fotis_k | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 13 | 06-11-10 11:34 |
νεο γαριδαδικο.... (bamboo shrimp) | mixalis24 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 7 | 09-04-09 15:08 |