|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
george ειμαι σιγουρος οτι θα γινει πανεμορφο
![]() εσενα ρε george τωρα με τοση αλλαγη που κανεις,πρεπει να φερω απο τονο και πανω για να πεις οτι κατι εγινε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν θα έρθεις Ελλάδα έλα από το σπίτι μου να κάτσεις να χορτάσεις απλωτές...!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα εννοια σου και τοχω υποψιν
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να κλεισεις εισιτηρια
![]()
|
|||
|
|||
![]() Τίτλοι Τέλους Η χαρά του νέου ενυδρείου κράτησε πολύ λίγο, αναγκάζομαι να το απενεργοποιήσω για οικονομικούς λόγους. ![]() ![]() ![]() Ούτε το φίλτρο δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω ![]() Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον ΦΙΛΟ exelix / Στέλιο που μου το δάνεισε για αυτό το λίγο διάστημα. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λες τωρα ρε φιλε!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και όμως είναι αλήθεια... όταν τρως την "κεραμίδα" στο κεφάλι σου, αρχίζεις να κόβεις τα "περιττά"
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φιλε μου αν μπορεις δωσε ακομα μια ευκαιρια στο ενυδρειο, δηλαδη να το μετατρεψεις σε low tech /χαμηλης καταναλωσης, τυπου παλανταριουμ. Εχω δει και εχω στησει τετοια συστηματα στο παρελθον, τα πανε περιφημα με πολλα φυτα και μικρη ιχθυοφορτηση (κουνουποψαρα). Υπαρχουν λυσεις και πατεντες και η Αναγκη μας οδηγει εκει. Αντιθετως η πολυτελεια μας κανει οκνηρους και δηθεν….
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανεις!τι λες τωρα ρε george
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή και στήσιμο 2μετρου Orinoco river tank... | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 461 | 12-09-16 09:51 |
450lt by giorgos | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 36 | 21-03-14 19:56 |
Orinoco river | Butterfly | Αμαζόνιος και περίχωρα | 13 | 10-10-12 09:14 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |