|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μαρια εγω ειμαι της αποψης οτι ολα σχετικα ειναι.κανεις δεν τα ξερει ολα ουτε μπορει να τα διαβασει ολα.καποια πραγματα θα τα διαβασεις καποια πραγματα θα τα δεις στην πραξη.και στην πραξη πολλες φορες θα δεις και αλλα που ουτε διαβασες ουτε σκεφτηκες ποτε.
με αλλα λογια,αν σου αρεσει κατι και σε ενδιαφερει,διαβασε οσο μπορεις αλλα ξεκινα και μη σκεφτεσαι οτι δεν εχεις τις απαραιτητες γνωσεις. κιεγω εχω πολυ λιγη εμπειρια απο γεννες κλπ αλλα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι τις περισσοτερες φορες εμεις τα κανουμε σκ..τα με την ανυπομονησια μας και με υπερβολες που δεν χρειαζονται στην ουσια.η φυση κανει την ιδια δουλεια εκατομμυρια χρονια και εμεις παμε να ανακαλυψουμε ξανα τον τροχο πολλες φορες. φτιαξε το ενυδρειο σου σωστα με τις απαραιτητες συνθηκες,συγκατοικους κλπ και δεν κανει κακο να μενει και κατι στην "τυχη" ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, σωστά τα βλέπω αυτά που λέτε, είστε και πολύ πιο έμπειροι απο μένα. δεν έχω κάποιο ενυδρείο με προοπτική γέννας να με προβληματίζει επί της ουσίας. Απλά είμαι τόσο φοβιτσιάρα και σοκάρομαι πένθιμα με τις απώλεις ζώων που έχω αυτή την στιγμή 3 χρυσόψαρα σε 240λ και δεν τολμώ να βάλω κι άλλο που μπορώ, από τον φόβο της απώλειας.
Καλά κάνατε και με διορθώσατε μην επιρρεάζονται και οι υπόλοιποι από τις φοβίες του καθενός. σας ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τον ηπιες?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Xαχαχαχαχ για την ωρα ναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι γεια σας? Να ενημερωσω οτι ακομα τον πινουμε πανηγυρικα....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |