|
|
|||
|
|||
![]()
Γι αυτό βάζεις γαρίδες και σαλιγκάρια για να τρώνε τα χαλασμένα φύλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι δυσκολο παιδια να ξεκινήσει καποιος που δεν εχει ΚΑΜΙΑ απολύτως επαφη με το χόμπυ με γαρίδες και σαλιγκάρια...το καλύτερο που εχεις να κάνεις φίλε μου..ειανι να κάνετε μια βολτα σε 1-2 πετ σοπ...να δεί τι ψάρια του αρέσουν να τα σημειώσετε σε ενα χαρτάκι και μετα στο σπιιτ να ψάξετε τα προφίλ τους στο ιντερνετ..να δειτε ποσα λιτρα θέλουν και τα λεμε.....
αλλιως..απο τη στιγμη που δεν ξερει θα του πεις ξεκαθαρα.''θα στο φτιάξω οπως θελω εγω κ οπως πρεπει'' και θα του κάνεις ενα υγιες και σωστο ενυδρειο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
(''αλλιως..απο τη στιγμη που δεν ξερει θα του πεις ξεκαθαρα.''θα στο φτιάξω οπως θελω εγω κ οπως πρεπει'' και θα του κάνεις ενα υγιες και σωστο ενυδρειο'' ) και αν λειψω εγώ 1 μήνα να τα βρώ όλα ανάποδα στην επιφάνεια σημασια εχει να κανει κάτι που θα το συντηρεί ο ιδιος...αν και κατι μου λεει πως αν δεν αλλάξει λιγο μυαλό θα βρεθώ σύντομα με ενα 90λιτρο στο σπίτι μου... |
|
|||
|
|||
![]()
βλέπεις ήδη αρχίσανε τα δύσκολα για έναν άνθρωπο που δεν είναι του χώρου και που δεν έχει και την διάθεση να ασχοληθεί. Επίσης να σου πω ότι εμένα είναι τίγκα σε helena και red cherry λαθρεπιβάτες ναι δεν έχω αλλά από τα σάπια φύλλα πόσα να φανέ και οι γαρίδες άσε που δεν ασχολούνται καν άντε να τα καθαρίσουν αλλά να τα φάνε κιόλας? Δεν ξέρω δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Βέβαια αυτό είναι άποψη μου το λέω προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χωρις να ξερουμε τι του αρεσει τι να λεμε τωρα?ολα καλα ειναι και κανενα δεν κανει.
συμφωνω οτι αν θελει απλα διακοσμητικο και να μην ασχολειται καθολου να βρει ενα διακοσμητικο και οχι ενυδρειο.δε γινεται να ταχουμε ολα ![]() απλα επειδη καταλαβαινω και τη θεση σου,αυτο που εχω να σου προτεινω ειναι να του πεις τα βασικα για ενα σωστο ενυδρειο και αποκει και μετα αφησε τον να διαλεξει οτι θελει.ετσι κιαλλιως αν προκειται να ταλαιπωρηθουν τα ψαρια δεν προκειται να γινει κατι χωρις να ενδιαφερθει εκεινος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Φυτεμένο...... Μπορεί να είναι και εύκολο? | jimage | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-03-12 13:25 |
Εύκολο φυτό για κάλυψη επιφανειών;;; | Blaze94 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 02-05-11 15:32 |
cabomba caroliana εύκολο ή δύσκολο φυτό; | sailim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 05-03-10 15:51 |
pico reef? Πόσο εύκολο??? | Theokyr | Nano Reef | 7 | 05-05-06 10:19 |
foreground εύκολο για υψηλές θερμοκρασίες | harris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 08-11-04 12:47 |