|
|
||||
|
||||
![]()
Με την ιδια λογικη δεν χρειαζεται ουτε το mech pro.
|
|||
|
|||
![]()
Εντέλει αγόρασα το http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2973 και με την ομαδική παραγγελία μου ήρθε σχεδόν 20 ευρώ φθηνότερα.Νομίζω πολύ καλή τιμή. Κ Σπύρο μια απορία έχω, το eheim 2217 πόσο καθαρό κάδο εχει για βιολογικό υλικό αν αφαιρέσουμε σφουγγάρια και τα σκαράκια που εχει πάνω κάτω (πριν τα υλικά και στην έξοδο) σύμφωνα με το setup που προτείνει η εταιρεία.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξερεις καλα, οτι κανει και αλλα πραγματα ...... Ας το αφησουμε ομως γιατι δεν ειναι σχετικο με το τοπικ και ουτως ή αλλως ο φιλος επελεξε και πλεον εχει αλλα ερωτηματα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πειραζει, μαθαινουνε με τη συζητηση.
Ειναι διαφορετικη η συγκριση που κανεις. Αφου εχεις σφουγγαρια στην αρχη για μηχανικη φιλτρανση, φυσικα δεν χρειαζεσαι και mech pro. (αν και θα προτιμουσα το mech pro στην αρχη αν ηταν δυνατον, βαση κατασκευης φιλτρου) Μετα βαζεις σιποραξ και εισαι ΟΚ. Μιλαγαμε για πρωτο υλικο στη σειρα οπως μπαινει το νερο. Εκει δεν βαζουμε πορωδη υλικο σαν το σιποραξ για πρωτο υλικο.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για στρώσιμο 2ου φίλτρου | danny | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-01-13 17:28 |
Αγορά εξωτερικού φίλτρου | morfeas2002 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 15-01-12 12:36 |
Υλικά νέου φίλτρου | giorgio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 24-10-10 19:36 |
Αγορά φίλτρου!!! | COSTAS21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 08-10-07 16:10 |