|
|
||||
|
||||
![]()
μεχρι στιγμης πανε ολα καλα και εχουν αναπτυχθει τα μικρα πολυ γρηγορα!Πρωτο συμπερασμα ειναι οτι μαλλον μου ψωφαγαν απο ασητια.Τα ταιζω 4 φορες την ημερα και ειναι απιστευτο πως ειναι η συμπεριφορα τους.Νερο αλλαζω καθε βραδυ απο 3 ποτηρια και κανω αντικατασταση με ιδιας θερμοκρασιας.Οι γονεις λιγο τσακωνονται και ειχα φοβηθει αλλα μαλλον ειναι υπο ελενχο!!!Τα μικρα ειναι περιπου 43 οσο μπορεσα να μετρησω!Ας μεγαλωσουν κι αλλο και θα αρχισουμε το μοιρασμα!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
4 φορες ειναι λίγες ...εγω θα τάιζα 6 και με ποικιλια οσο γίνεται...αλλαγη τουλαχιστον 20%
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξερω οτι τα 3 ποτηρια νερο (αν και μεγαλα) ειναι λιγα αλλα για να μην γινονται αποτομες αλλαγες το κανω αυτο!Απολιες δεν εχω πολλες,εκτος απο 2-3 που δεν μπορεσα να σωσω στπ φιλτρο και βρηκα αλλα 2 κατω απο τις πετρες θαμμενα και αυτα μπορεσα να τα δω γιατι ηταν μπροστα στο τζαμι!Ισως να εχει κι αλλα που δεν τα εχω δει.Οσο μπορεσα να μετρησω τωρα ειδικα που ειναι και μεγαλυτερα ειναι 35!!!Αρκετα καλα θα ελεγα.Εχουν περασει 2 εβδομαδες και νομιζω οτι καλα παμε...!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
να κανεις μεγαλύτερες αλλαγες και οσο γινεται ιδια θερμοκρασία....βάλλει και καμια φωτο.
|
|
|||
|
|||
![]()
ni_kh είναι λιγάκι περίπλοκο το θέμα με τα convicts. Κατ' αρχήν για να γεννήσουν χρειάζονται μόνο ένα πράγμα: νερό. Αυτό είναι και καλό και κακό.
Αυτή τη στιγμή έχεις μια γέννα, αλλά μετά από ένα μήνα θα ξαναγεννήσουν άλλα τόσα και οι γονείς θα επιτεθούν στα ήδη υπάρχοντα μικρά χωρίς κανένα οίκτο. Και μετά από ένα μήνα πάλι το ίδιο... Και μετά θα αρχίσουν όσα έχουν μείνει από τα πρώτα μικρά, κ.ο.κ. ... Το καλό είναι ότι έχεις μεγάλο ενυδρείο για αρχάρια και βοηθάει, αλλά, πίστεψε με, μετά τη 2η γέννα θα γίνει σφαγείο εκεί μέσα... Τον pleco δώσε τον πίσω ή βάλε μια αγγελία, ή βάλ'τον σε άλλο ενυδρείο. Ξέρεις ποιό είδος είναι και σε τι μέγεθος φτάνει? Και είναι σίγουρο ότι θα του επιτίθενται συνέχεια τα convict. Αφού έχεις 220lt ενυδρείο γύρω στα 70 λίτρα αλλαγή νερού κάθε εβδομάδα είναι αυτό που πρέπει να κάνεις.. Και 80 πάλι μια χαρά. Μην τη θεωρείς "μεγάλη" αλλαγή, καλό κάνεις, όχι κακό. Εννοείται νερό με αντιχλώριο και περίπου στην ίδια θερμοκρασία. Επίσης δες από δω κι από κει μέσα στο φόρουμ θέματα, ειδικά αρχαρίων. Είναι χρήσιμο.. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω σκοπο να αναιβασω φωτογραφιες οσο φαινονται φυσικα!!!Τωρα με προβληματισες φιλε rtolis για αυτα που μου ειπες και εχεις απολυτο δικιο!!!Το pleco το εδωσα με διαφορα ωρων απο τα αλλα ψαρια...αλλα με τα μικρα τι θα κανω σε περιπτωση που ξανα γεννησουν????Δεν θελω καν να φανταστω οτι θα παθουν κατι τα μικρα απο τους ιδιους γονεις του!Το αλλο παλι που εχω ξανα γραψει ειναι οτι το ζευγαρι τσακωνεται εντονα πιανοντας τα στοματα τους...δεν ξερω αν ειναι καποιος κωδικας επικοινωνιας που εχουν μεταξυ τους η συμβαινει κατι αλλο.Παντως δειχνουν να τα προσεχουν και οι δυο!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
convict+convict white =? | papanikos | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 12 | 05-04-11 23:45 |
convict??? | rawnerve | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 11-03-11 22:23 |
Hypancistrus zebra (zebra pleco) lo46 | scissorhands | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 07-03-05 12:01 |
Μπορουμε να βρουμε ενα Hypancistrus zebra?(com. Zebra Pleco) | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 25-09-03 23:38 |