|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσκυνω απλα και κλαιω με το aquashit θα μου βγει το γαλα απτη μυτη ρεεεεεεε!!!!!!!!! Εγω γουσταρα τρελα που ειχα το χρονο να κατσω να μιλησω με ολους σας, και να σας γνωρισω εκ του βαθεως. Ειστε παιδια της πραξης και οχι των λογιων. Επισης χαρηκα που μιλησα με τα πιπινια που κυκλοφορουσαν εδω και εκει, φωτογραφιες δεν ξερω αν υπαρχουν ειμασταν ολοι απασχολημενοι, ενας μιλουσε και οι αλλοι....
![]() Χρηστο εμαθα οτι διασυρθηκε το προσωπο μου οταν ανελυα κατι για τους μονομαχους σε μια κοπελια. Κοινως λιωσατε με τον kostaskich στο γελιο. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θόδωρε...το ''aquashit''...είναι φανταστική ιδέα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα αντε ρε τραβατε για υπνο να ξεκουραστητε!!ελιωσα μιλαμε στο γελιο.μπραβο Nazgul,σοφα τα λογια σου και αυτη ειναι η αληθεια .ολοι για τα ψαρια μας νοιαζομαστε,συμφωνω με οσα ειπες φιλε μου!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια για την προσπαθεια σας!
![]() Ευχομαι και την επομενη φορα να ειστε εκει,εχει αναγκη το χομπυ απο αυτες τις προσπαθειες!
|
|||
|
|||
![]()
Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω ότι σε άλλα φόρουμ, έχει βγει πικρία για την παρουσία μας στην ζωοτεχνία, με βασική τους ένσταση το ότι δεν ενημερώθηκαν.
Ας μην κοροϊδευόμαστε...ρε παιδιά. Οι περισσότεροι που γράφουμε σε ένα ψαροφόρουμ...γράφουμε και σε άλλα δέκα...ή τουλάχιστον παρακολουθούμε άλλα δέκα. Ολοι το ήξεραν...και βάζω στοίχημα...και αντί να έρθουν να βοηθήσουν...μιμήθηκαν τα ψάρια τους...και τώρα ψάχνουν αφορμή για παρεξηγήσεις...τι να πω...νομίζω είναι πολύ άδικο για την κούραση που έριξε η ομάδα των φίλων που έστησε το σταντ μας. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα προτιμουσα σε αυτο εδω το θεμα να μην ανοιξει τετοια κουβεντα!
Αμαρτια ειναι για την προσπαθεια σας! Οποιος θελει να υπερθεματίσει επι αυτου να το κανει εκει που ξεκινησε το "θεμα". Αυτο εδω το θεμα ας μεινει να θυμίζει την δημιουργία σας,τους κοπους σας και το υπεροχο αποτελεσμα. Ευχαριστω!
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μεγάλο μπράβο σε όσου συμμετείχαν σε αυτή τη προσπάθεια. Λυπάμε που δεν μπόρεσα να έρθω να σας γνωρίσω και απο κοντά, άλλα θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία στο μέλλον.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο σε όλους και μετα το περας της εκθέσεως...επειδή και εγω ελαβα μαζι με αλλους συνχομπύστες στο διαγωνισμό με τα ενυδρέια πριν μερικους μηνες αλλα κ σε αλλες εκθέσεις μερος ξερω πως ειναι το τρέξιμο και το άγχος..σε κάθε περιπτωση συχγαρητήρια περάσατε καλα και αυτο εχει σημασία..και μακάρι να μας δωθεί η ευκαιρία για κατι ομαδικό ..συντομα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ και εγώ.
Μένουμε στην τεράστια επιτυχία της κίνησης αυτής και πουθενά αλλού. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
και τωρα υπνοςςςςςςςςς
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα που τελειωσαμε με το ξεστησιμο, ωρα για φωτογραφιες
![]() Αυτες που ακολουθουν ειναι ολες απο τον Παυλο (Pavlito), τον οποιο πρεπει επισης να ευχαριστησω για το 60αρι ενυδρειο με τη βαση που μας διεθεσε, γιατι χωρις αυτο δεν θα ειχαμε μονομαχιερα. Τον κουκλο μονομαχο τον υιοθετησε τελικα ο Σπυρος (Κουραμπιες). Το νου σου ε! Θα κανω εφοδο να δω σε τι κατασταση ειναι! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιες.Στειλτες με μηνυμα στον Nick74 να χαρει λιγο γιατι τον εχουμε πικρανει
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Οχι τιποτα αλλο, αλλα ποιος τον ακουγε αν βαζαμε τον μονομαχο σε κανενα 30αρι ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 11-02-13 στις 22:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά πολύ ωραία όλα και μπράβο σας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια.
όσο για τον μονομάχο τι να πώ? με κάνατε να θέλω να στήσω ξανά απο την αρχή την δικιά μου μονομαχιέρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ασε, και εγω με το ζορι δεν τον κρατησα...
------------------------- Και οι υπεροχες ψαρουκλες του kostaskich, που μας εκαναν ολους να σκεφτομαστε νταμαρια ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 11-02-13 στις 23:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια!!!τα ενυδρεια απο κοντά ήταν φαντάστηκα!!!μπορεσα να περάσω μονο μια φορά δυστυχώς....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |