|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο γράψε το τηλέφωνο σου για να σε πάρω μόλις μπορεσω μετά το δικαστήριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μην τρελενεστε με τα φυλλαδια. Να ερχοσασταν να υποστηριξετε και να βοηθησετε και να μοιραζατε οσα φυλλαδια θελατε οχι στο σταντ του συλλογου ομως. Οπως ειχαμε την ορεξη και καναμε και εμεις. Το χομπυ προωθησαμε με την παρουσια μας εκει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Kαι όλα αυτά έγιναν με τη σύμφωνη γνωμη του αρμοδίου του ΠΣΦΕ;
|
|
||||
|
||||
![]()
δλδ ποιος είναι ο αρμόδιος του ΠΣΦΕ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν κατάλαβα. Το περίπτερο ήταν συμμετοχή του ΠΣΦΕ ή όχι; Αν ναι τότε δεν υπήρχε κάποιος που έκανε την επικοινωνία και που εκπροσωπού σε το σύλλογο; Αν όχι τότε γιατί ανοίχτηκε στη κατηγορία αυτή;
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο θες να το αναλύσουμε πολύ? γιατί εγώ σίγουρα δεν έχω τη διάθεση. αν έχεις στοιχειώδη νοημοσύνη και διαβάσεις προσεχτικά το θέμα από την αρχή θα καταλάβεις πιστεύω ποιοι ανέλαβαν να πάρουν μέρος στην έκθεση και με ποια διάθεση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Γραφω εδω το κινητο οποιος θελει με περνει σημερα και αυριο να οργανωθουμε για τα κλαδεματα. Αυριο 9 το πρωι εγω και ο πανος θαμαστε εκει ναρχισουμε το ξεστησιμο. Οσοι πιστοι προσελθετε.
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 15-03-17 στις 18:50 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ρίτε μου παρακαλώ και ένα ban να μην σας ξαναενοχλήσω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω δεν ξαναγραφω περι φυλλαδιων (ελεοσ) Αλλα αν ειναι να συνεχιστει η συζητηση αυτη, σε αλλο τοπικ, εχουμε να οργανωθουμε αυριο για το ξεστησιμο και το χαρισμα φυτων και ψαριων. Ευχαριστουμε και παλι |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια σε ολους πολυ καλη δουλεια,πρεπει να ηταν φοβερη εμπειρια..Εισαστε ωραια παρεα .Αν ημουν εκει κοντα το μονομαχοενυδρειο θα το επερνα στην πλατη και θα ετρεχα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια!!!
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |