|
|
||||
|
||||
![]()
+1 και από μένα για το fluval
Έχω 4 φίλτρα της fluval την παλιά σειρά 205 305 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.Σου τα συστήνω ανεπιφύλαχτα. |
|
|||
|
|||
![]()
εγω στην θεση σου εκανα το εξης
(μολις αγορασα το ριο 240 και εγω) πηρα το 306 διοτι ειναι ετοιμο φτηνο και με παρα πολυ καλη κυκλοφορια νερου πραγμα σημαντικο διοτι δεν ξερεις ποτε τι ψαρια θα εχεις στο μελλον και μπορει να με κρατησει για αρχη μονο του! και στο προσεχες μελλον θα παρω ενα 205 ή 206 |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα σε ολους. αν καταληξεις τελικα στο fluval να προσεξεις να μην παρεις με τιποτα τους σωληνες που ειναι σπιραλ γιατι μαζευουν ολη την βρωμια στις πτυχες που εχουν. παντως θα συμφωνησω με την ιδεα για δυο φιλτρα γιατι αν χρειαστεις καποια στιγμη να κανεις καποια θεραπεια δεν θα χρειαζετε να ανοιγεις συνεχεια το κυριως φιλτρο. μπορεις να βρεις καποιο μεταχ απο εδω μεσα. φιλικα γιωργος.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεχασα να ενημερωσω για την ελαφροπετρα, οτι θελει καποια προετοιμασια.
Tην αφηνουμε 24 ώρες να μουλιάσει καλά. Μετά πολύ καλό και επισταμένο πλύσιμο (με τρίψιμο των κόκκων) πολλές φορές. Αφαίρουμε όσους περισσότερους κόκκους μπορουμε, που περιέχουν μαύρους υελώδεις κρυστάλλους. Οτιδήποτε είναι λευκό το χρησιμοποιούμε, αφαιρούμε μόνο τις μαύρες και τις γκρίζες. (πιανουν τσαμπα χωρο στο φιλτρο)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορία για στρώσιμο 2ου φίλτρου | danny | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 16-01-13 17:28 |
Αγορά εξωτερικού φίλτρου | morfeas2002 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 15-01-12 12:36 |
Υλικά νέου φίλτρου | giorgio | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 24-10-10 19:36 |
Αγορά φίλτρου!!! | COSTAS21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 08-10-07 16:10 |