|
|
||||
|
||||
![]()
κωστη την ειδα την αγγελια, απλα φοβαμαι τι θα κουβαλαει....
ηθελα νεκρο για να εχω το κεφσλι μου ησηχο. Το πολυ πολυ να τον νεκρωσω εγω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και πως θα τον ζωντανέψεις μετά? Με 1,2 κιλά θα κάνει πολύυυυ καιρό να ζωντανέψει.
|
|
||||
|
||||
![]()
σαν τι να κουβαλαει βρε νικολα? αντε να μπλεξεις με νεκρο και να περιμενεις αν εχεις τοση υπομονη οκ .
|
|
||||
|
||||
![]()
φοβαμαι για aptaizies,fireworm κ.α αλλα μαλλον ζωντανο θα παρω τελικα...
|
||||
|
||||
![]()
αν παρεις απο μαγαζι ποιο πολυ να φοβασαι παρα απο συνχομπιστα δεν νομιζω καποιος να εχει αφησει παρασιτα επανω στο βραχο του.
|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα στελιο, μαλλον θα παρω απο συνχομπιστα.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οριν νεκρωσει τι ηταν??ζωντανος!!!αρα εχουμε και λεμα υπαρχουν δυο αποτελασματα κουραρισμενου βραχου το καλο που ειναι 100% νεκρος αλλα πλυμενος καθαρισμενος και το αλλο που μπορει να υπαρχουν ακομα οργανισμοι μεσα καθως και μεσα στο εσωτερικου του βραχου μπορει να εχει μηνει λιγη υγρασια αλλα ειναι αρκετη.επισης ενας βραχος που δεν ειναι σωστα κουραρισμενος οπως ειπατα μπορει να περιεχει πολλα παρασιτα.για μενα το καλητερο ειναι βραχος ζωντανος απο συνχομπιστα με καθαρο ενυδρειο,μιας και ο νεκρος θα κανει πανω απο 6 μηνες να ζωντανεψει.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά έβαλα 2 κιλά ζωντανό σε πλάκες και τις κόλλησα στον ήδη υπάρχον βράχο (extra χωρος για κοραλακια!!
Σε καμία εβδομάδα θα βάλω και αλλά 3 κιλά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσθηκη ψαριων | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 14-01-12 11:03 |
προσθηκη υποστρωματος | antonis1988 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 27-02-11 09:00 |
νεκρος βραχος!!! | thanasis76 | Θαλάσσια Βιολογία | 6 | 08-01-11 08:40 |
Προσθηκη ψαριων | mimakoz13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 07-10-10 14:41 |
Προσθηκη λαμπας | Lary80 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 02-09-05 18:26 |