|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλο φενετε αλλα γερασαμε και δε βλεπουμε καλα
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:153x75x80 Όγκος:900 λιτρα μικτα το ενυδρειο +200 σαμπ Κατηγορία:βιοτοπικο στα ψαρια,στα φυτα ξεφευγουμε... ![]() Φυτά:anubias barteri,eleocharis acicularis,valisneria,echinodorus tricolor,bolbitis hedelotii,salvinia natans Ψάρια / ¶λλα είδη:4 pterophylum scalare,3 mikrogeofagus ramirezi,10 ροδοστομοι Διακοσμητικά υλικά:1 ριζα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:βαμμενη μαυρη πλατη με πλαστικο χρωμα Φωτισμός:4 χ 54 watt Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:σαμπ 200 λιτρων με αντλια tunze 2.400l/t εξωτερικο της aquael unimax 700 pro Θερμοστάτης:schego titanium 600 Λίπανση:οχι ακομα εχω παραγγειλει το flourish seachem Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7.4(δικτυου) Γενική σκληρότητα (GH):δεν εχω ιδεα Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):δεν εχω ιδεα Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:30% καθε 2 εβδομαδες Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες:το ενυδρειο τρεχει απο τα τελη Γεναρη,2 μηνες στρωσιμο με τροφη,τα πρωτα ψαρια μπηκαν πριν μια βδομαδα και προχθες οι ροδοστομοι Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο αλλά κατά την γνώμη μου πρέπει να μεγαλώσεις τον αριθμό των ροδόστομων και των σκαλαριών και να βάλεις κάποια φυτά ακόμα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα γινει και αυτο,αλλα βαζω σταδιακα τα ψαρια,σκοπος μου ειναι να γινουν 30 οι ροδοστομοι και να παρω 10 κορυ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία μια χαρά θα είσαι
![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- η ρίζα φοβερή είναι... πόσα κιλά είναι; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη john99 : 30-04-13 στις 18:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν παρω σκαλαρια θα ειναι 2 ακομα,αλλα δεν ξερω...Ειναι βεβαια το αγαπημενο μου ψαρι
![]() 22 κιλα ειναι η ριζα |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ είναι πανέμορφα ψάρια ειδικά τα περουβιανά είναι τρέλα
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικο Αμαζονιου | Stivv27 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 4 | 16-05-12 15:20 |
και το αμαζονιου επιτελους σε 800. | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 32 | 24-09-10 14:33 |
η αβυσσος του αμαζονιου | fishme1 | Ιστοσελίδες στο Internet | 7 | 27-01-08 23:22 |
Παρουσιαση Αμαζονιου Look | Stilatos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 25-03-07 15:54 |