|
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου είπαν στο pet shop πως μπορεί να το βάλει χύμα δεν υπάρχει πρόβλημα.Εγώ πήρα χθες σιποραξ αλλά δεν χωράει στο φίλτρο μου και έχει μικρό σφουγγάρι οπότε δεν μπορώ να το κόψω...Θα υπάρχει πρόβλημα άμα ρίξω μερικά κομμάτια στον βυθό του ενυδρείου;
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι φιλτρο εχεις εκτορα? τι εχει μεσα?
με το διχτακι τους να τα βαλετε |
|
||||
|
||||
![]()
Το φίλτρο είναι αυτό: http://econlineshop.com/product.php?id_product=90 και το σφουγγαράκι είναι πάρα πολύ μικρό οπότε δεν μπορώ να το κόψω...Το σιποράξ το έβγαλα από το σακουλάκι και έριξα 6-7 κομμάτια μέσα στο φίλτρο.Εγώ αγόρασα την μεγάλη συσκευασία των 700gr
|
|
||||
|
||||
![]()
Βγάζεις το κουτάκι με τον άνθρακα και βάζεις το siporax. Δεν είναι λειτουργικό το πρόβλημα αν δεν είναι σε διχτάκι, αλλά θα σε δυσκολέψει στη συντήρηση να είναι χύμα.
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά η ερώτηση ακόμα ισχύει
ενα σακουλάκι Sera Siporax Mini 35 gr για πόσα λίτρα ενυδρείο κάνει ??? βασικά πόσα λίτρα μπορεί να καθαρίσει ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν πάει με τα λίτρα, πάει με τα ταΐσματα.
|
|||
|
|||
![]()
το βιολογικο υλικο δεν καθαριζει το νερο. εξαρταται απο το καταλληλο φιλτρο για το ενυδρειο σου. αν το φιλτρο δε χωραει καν αυτο το σακουλακι, τοτε μια χαρα ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
¶μα βγάλω τον άνθρακα από το φίλτρο θα υπάρχει πρόβλημα;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sera siporax | gkontos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-02-13 08:26 |
ΠΟΣΟ ΧΥΜΑ Sera Siporax 1 litre ? | nazerakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 31-10-11 18:15 |
siporax mini | scooby14 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 27-06-10 21:14 |