|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.Επειδή όμως πάλι δεν δουλεύει(πρέπει να χάνει απο τα καπάκια ακόμα και μετά τη σιλικόνι) κι επειδή λέω να πάω σε μια πιο μόνιμη λύση ξέρει κανείς στην Αττική που πουλάνε δίκηλη μπουκάλα με μανόμετρα να πάω να πάρω σήμερα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε εδώ μια ερώτηση: http://www.olympia-p.gr/
|
||||
|
||||
![]()
Τα κατάφερα τελικά!Τα έκανα όλα απο την αρχή(άλλα μπουκάλια,καπάκια) και μετά απο 2 ώρες βγαίνει μία φυσαλίδα ανα 2,3 δευτερόλεπτα!!!!!!!Βάζω και φώτος.Απο θέμα διάχυσης πάμε πολύ καλά.Έχω βάλει μια ξύλινη αερόπετρα κι ακριβώς απο πάνω μια αεραντλία που διασπάει τις μικρές φυσαλίδες σε ακόμα πιο μικρές.Βέβαια κάποιες δεν περνάνε απο τις γρύλιες της αεραντλίας και φεύγουν κατευθείαν πάνω.Για αυτό το λόγο αύριο θα σπάσω κάποιες απο αυτές τις γρύλιες έτσι ώστε να χωράνε όλες οι φυσαλίδες να περνάνε απο εκεί.Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις 2 μπουκάλια καλύτερα είναι να μην βάλεις σωληνάκι που να πηγαίνει από το ένα μπουκάλι στο άλλο. Και σωστή δουλειά δε γίνεται και θα έχεις απώλειες. Βγάλε ξεχωριστά από κάθε ένα καπάκι μπουκαλιού σωληνάκι και ένωσέ τα με σύνδεσμο Τ ή Υ.
Γιατί δε δοκιμάζεις να βάλεις κατευθείαν το λαστιχάκι στην εισαγωγή της αεραντλίας? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εχω ενα προβλημα | mike10 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 09-04-11 13:34 |
sos!Προβλημα! | dimitrisemm | Ζωοτόκα | 7 | 18-02-11 16:49 |
θα εχω προβλημα | vaios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-10-08 13:12 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |
προβλημα | dim | Bettas | 8 | 31-03-06 00:02 |