|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρασκευή απόγευμα μάλλον θα περάσω και εγω....
|
|
||||
|
||||
![]()
live απο εκθεση.! nazgul kourampies bloskas + guest star kostaskich kai mikenuke!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια ζηταω συγνωμη που τελικα δεν περασα να σας δω....η δικη που ημουν μαρτυρας τελειωσε στης 5 και ημουν λιωμα απο της 6 το πρωι.το θεμα ειναι οτι αναβληθηκε..χαχα.τεσπα το σαββατο λοιπον θα ερθω σιγουρα...αν καποιος εχει τιποτα ευκολα κλαδεματα προσφορα θα τα χρειαζομουν για το νεο στησιμο.σπυρο ενταξει τα μικρα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αμα ερθεις κανε ενα τηλ μηπως και σε βολεψω καμια πρόσκλησή. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μπορει να περισσεψει και κανενα guppy να στησεις το πρωτο σου! ![]() Παράθεση:
Ελπιζω να ειναι ολα καλα. Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() Ύ.Γ.1: Πολυ ωραια η πρωτη μερα. Περασε πολυς κοσμος για καθημερινη. Ελπιζω να πεισαμε αρκετους για τη σωστη διατηρηση ενος ενυδρειου. Υ.Γ.2: Kostakich, μας στολισες το σταντ με τα πανεμορφα ψαρακια σου. Να΄σαι καλα! Υ.Γ.3: Κλεοβουλε, σε συμπαθησα παρα πολυ οταν εφερες το τσιπουρο ( ![]() ![]() Υ.Γ.4: Αν δεν βγει σωστη φωτογραφια της μονομαχιερας, η εκθεση δεν κλεινει. Στην αναγκη, θα κλεισω ολα τα φωτα για να μην κανει αντανακλαση! Μου την εχει δωσει στα νευρα πια! Ενας φωτογραφος ρε παιδια!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σας δινω αδεια να κοιμηθείτε το πρωι ποιο πολλες ωρες,,έχετε 2ωρη απο εμενα.
Αλλα να ξερετε οτι η συναντησει της Κυριακης θα γινη στην εκθεση στο σταντ 8,Α,εγω γραψει στο ποστ. |
|
||||
|
||||
![]()
ποσες αναμνησεις.πανο και μιχαλη χαρικα που σας ξαναειδα.φυσικα και ολα τα αλλα παιδια.τελικα αυτοε ο συλογος βγαζει παντα καλα παιδια.ελπιζω να μην στερεψει η ορεξη για τα ενυδρεια γενικα.παντως σπυρο και εσυ δεν αντισταθηκες
στην ομορφια των malawi .με 450 λιτρα θα κανεις θαυματα. κανονηστε μην πεσει ρακι στις κιχλιδες και μου μεθυσετε τα ψαρια. κυριακη σιγουρα θα ειμαι παλι ολη μερα απο το πρωι.σε περιμενω κλεοβουλε δεν σε ξεχασα ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |