|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
O κύριος Σωστός & ο κύριος Λάθος να βγουν σε αφίσσα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια παιδια, θα περασω σημερα γυρω στις 5 παρα, να κανω επιθεωρηση!
Θόδωρα be there! Κοστακιχ, ελπιζω να σε πετυχω! Καβατζωστε μου απο τωρα μερικα γκαπυ! θελω να ξεκινησω απο τα ευκολα!!!! ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Βγήκαν αφίσσες, ήδη ... είναι στις εισόδους της έκθεσης...
![]() Mikenuke, αν είναι να ξαναξεκινήσεις ενυδρείο θα σου κάνω ειδική τιμή στα guppy...τα 100 θα τα πάριες 0,50 euro...εκτός αν μου φέρεις ένα χειρουργικό ψαλιδάκι που ψάχνω...οπότε θα πάρεις άλλα 100 δώρο. ![]() Τωρα μετά την χθεσινή μου επίσκεψη στο σταντ έχω να πω τα εξής. Πολλά μπράβο στα παιδιά που έκαναν όλη αυτήν την προσπάθεια, αφήνοντας τις δουλειές τους, και ιδιαίτερα στον υπολοχαλό και τον λοχία...και αν εξαιρέσεις το χαμιλής ποιότητας ουίσκι και τους άνοστους και άψητους ξηρούς καρπούς που βρήκα εκει...και την παλαβή κουβέντα Κουραμπιέ-Rubin περί gh-ph-mh-vh-lh-jh-kh-wh...κ.α. |
|
||||
|
||||
![]()
Το τρισμεγιστο λαθος μου να κανω προσαρμογη τα γκαπι και να μην τα πεταξω μεσα κατευθειαν ξεχασες!!!!! Χχαχαχαχα
Παιδια δεν ειμαι καλα. Οσο κοιταω το μαλαουι που μπηκε και φωτιστικο και σουλατσαρουν οι κιχλιδες, σκεφτομαι που θα βρω ενα 150αρι να κανω το 450αρι αφρικανικο και το 150αρι με καποια απο αυτα που εχω τωρα ν αμερικης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά σας συγχαίρω για την δουλειά σας. Είχα κανονίσει να έρθω την Κυριακή να σας γνωρίσω και από κοντά, άλλα δυστυχώς προέκυψε σοβαρό πρόβλημα και δεν θα μπορέσω να περάσω. Ελπίζω κάποια άλλη στιγμή μα καταφέρω να σας επισκεφτώ σε καμιά συνάντηση που θα κάνετε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρασκευή απόγευμα μάλλον θα περάσω και εγω....
|
|
||||
|
||||
![]()
live απο εκθεση.! nazgul kourampies bloskas + guest star kostaskich kai mikenuke!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν εισαι σημερα την ωρα που θα ειμαι φερε. Ψαλιδακια δεν εχει αλλα τσιμπιδες πηγα τεσσερις στα παιδια. αν προλαβεις ρωτα τους!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |