|
|
||||
|
||||
![]()
κατι ακομα αν ξερει καποιος....πρεπει να αλλαζω το νερο συχνα???να βαζω φαρμακα???εχω διαβασει και για ζωντανη τροφη που βοηθαει τα νεογνα να μεγαλωσουν γρηγοροτερα!!δωστε πληροφοριες ρε παιδια!!!!Ειναι κριμα να τα βλεπουμε για 2 εβδομαδες και μετα να τα χανουμε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχος στο τελος θα χασεις ολα τα ψαρια σου!Διαβασε ολα τα υπομνηματα στην κατηγορια αρχαριοι και θα σου λυθουν ολες οι αποριες!Τωρα αν δεν θες να διαβασεις και θες να στα δωσουν ολα στο πιατο ειναι αλλο καπελο! Αρχισε λοιπον τωρα απο εδω http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34
|
||||
|
||||
![]()
οκ σ'ευχαριστω παρα πολυ!!!!!ξεκιναω διαβασμα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα μονα που χρειαζεται να εχεις στο μυαλο σου ειναι
- καλη ποιοτητα νερου (αν ανεβουν εστω και λιγο αμμωνια η νιτρωδη θα εχεις θανατους) - ΜΟΝΟ οι γονεις μεσα με τα μικρα και ΚΑΝΕΙΣ αλλος. μερικες φορες ο πατερας τα τρωει αλλα οχι παντα. αν το δεις αυτο, τον βγαζεις - ταισμα με οτι θες. απλα αν δινεις την τροφη των γονιων να την διαλυεις - Αν εχεις κρυψωνες μονο καλο θα κανεις |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτά που λέει ο Βαγγέλης εγώ θα πρόσθετα άλλο ένα...
Τι θα τα κάνεις όταν μεγαλώσουν!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Βαγγελη σευχαριστω παρα πολυ...μαλλον ηταν λαθος που εβγαζα τον πατερα πολυ νωρις!!ελπιζω να πανε ολα καλα....σημερα κι ολας τα εβγαλαν απο την κρυψωνα και τα προσεχουν και οι δυο καλα!!!
------------------------- @plakas εχω σκοπο αν επιζησουν να κρατησω μονο αυτα στο ενυδρειο αφου ολα τα υπολοιπα θα τα εχω δωσει!!!Γιατι ομως με ρωτας????? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ni_kh : 05-02-13 στις 10:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι θα σου ξαναγεννησουν πολυ συντομα και τα μικρα τους στον 6μηνα θα αρχισουν να γενναν και εκεινα!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
1. Γεννοβολάνε διαρκώς! 2. 220 λίτρα, δεν σε παίρνει να κρατήσεις ΟΛΑ όσα επιζήσουν... μάλλον άλλα 4-5 (1 αρσενικό και άλλα 3-4 θυλικά και πολλά θα είναι).....άσε που σε λίγο καιρό θα έχεις νέες γέννες 3. Το ζευγάρι γίνεται ΦΟΒΕΡΑ επιθετικό (Ο μόλις 10εκ. κατάδικος μου είχε κατατρομοκρατίσει το 25ποντο Όσκαρ μου!!) 4. Όταν αναγκάστηκα να τα δώσω (λόγω επιθετικότητας), τουλάχιστον εδώ στην Κύπρο, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να βρώ πετσιοπ να τα χαρίσω! 5. Το ίδιο και τα μικρά, καλό θα είναι να έχεις κάποιο μαγαζί που ξέρεις ότι τα πέρνει.....γιατί (τουλάχιστον εδώ) ειδικά τους κατάδικους ΔΕΝ τους δέχονται όλοι. Πάντα φιλικά! Και καλή συνέχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου ελεγα αν σου αρεσουν τοσο πολυ αυτα τα ψαρια να κρατησεις στα 220 λιτρα ΜΟΝΟ 5-6 θυληκα γιατι δεν θα ξερεις τι να τα κανεις!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
convict+convict white =? | papanikos | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 12 | 05-04-11 23:45 |
convict??? | rawnerve | Αναγνωρίσεις ειδών | 5 | 11-03-11 22:23 |
Hypancistrus zebra (zebra pleco) lo46 | scissorhands | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 13 | 07-03-05 12:01 |
Μπορουμε να βρουμε ενα Hypancistrus zebra?(com. Zebra Pleco) | mikenuke | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 14 | 25-09-03 23:38 |