|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν εχω καταλαβει,ειλικρινα ομως,επειδη δεν ξερω,για εξηγηστε μου κατι.
αυτα τα τοσο σπανια αγρια ψαρια που λετε οτι εχετε,τα πηρατε επειδη γουσταρατε να εχετε στο ενυδρειο σας κατι σπανιο, η για να σωθουν,επειδη ειναι ειδη προς εξαφανιση? (το δευτερο δεν μου "κολλαει" για τον εξης λογο, αναπαραγονται στο ενυδρειο και μετα τα αμολατε ελευθερα ξανα, η απλα θελετε να σωσετε αυτα τα 3,4,5 και μοναδικα,τα οποια θα πεθαιναν στην φυση εαν καποιος δεν τα επιανε και σας τα πουλουσε?) γενικα,κατι δεν εχω καταλαβει,για βοηθειστε με. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα μπορουσες να καταλαβεις αν ειχες Poecilia wingei τα γνωστα εντλερακια που κοντεβουν να εξαφανιστουν απο τη φυση και ειναι σε ενυδρεια χομπιστον και αναπαραγωντε φυσικο και επομενο ειναι να μην αφηνοντε στην φυση μια και οι λογοι που εξαφανιζοντε δε το επιτρεπουν ειτε θυρευτεσ ητε η μολυνση του περιβαλοντος ακομα και και οι εξαφανηση βιοτοπων
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζωντανα φυτα! | drak7family | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 31-12-09 13:15 |
tetra ζωντανα βακτηρια?? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-07-07 10:41 |
ζωντανα σκουληκια?????? | ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-06-07 06:34 |