|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα φτιάξω μόνος μου ενυδρείο 60 λτ και όσο για το φίλτρο είναι στρωμένο γιατί δουλεύει σχεδόν 2 χρόνια.Τα υπόλοιπα ψάρια πέθαναν εξαιτίας μου γιατί δεν είχα καταλάβει τι μου είπαν στο pet shop.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θέμα είναι να μην επαναλαμβάνονται οι απώλειες Τι ακριβως σου είπαν απ το πετ σοπ? ![]() Το ρωτάω γιατί συνήθως (110%) μιλάνε για πτηνα...στον τομέα των ενυδρείων...και το αντίστροφο ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Το Φυτεμένο μου M&A ! | Than77 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 23-11-10 16:45 |
50L φυτεμένο | shalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 02-07-10 21:41 |
75 lt φυτεμένο | nikosm1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 12-03-10 13:54 |
φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |