|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά που λέω στην περιγραφή πέθαναν και μου έμεινε μόνο το 1 Guppy
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αποδειξη οτι ειναι πολυ μικρο το δοχειο που εχεις.βαλτο σε κανονικο ενυδρειο με στρωμενο φιλτρο,αλλιως θα παει κιαυτο που εμεινε να βρει τα αλλα.επισης διαβασε τα υπομνηματα στους αρχαριους.και κοιταξε για ενυδρειο με εξοπλισμο,τουλαχιστον 60 λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα φτιάξω μόνος μου ενυδρείο 60 λτ και όσο για το φίλτρο είναι στρωμένο γιατί δουλεύει σχεδόν 2 χρόνια.Τα υπόλοιπα ψάρια πέθαναν εξαιτίας μου γιατί δεν είχα καταλάβει τι μου είπαν στο pet shop.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θέμα είναι να μην επαναλαμβάνονται οι απώλειες Τι ακριβως σου είπαν απ το πετ σοπ? ![]() Το ρωτάω γιατί συνήθως (110%) μιλάνε για πτηνα...στον τομέα των ενυδρείων...και το αντίστροφο ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να αγοράσω ένα 60 λτ ενυδρείο θα μου κοστίσει 90-100 ευρό οπότε κοιτάζω να το αποφύγω ενώ άμα το φτιάξω θα μου κοστίσουν τα υλικά 25 ευρό. Στο pet shop μου είπε ο άνθρωπος να αλλάζω 1 φορά τον μήνα 30% νερό και όχι κάθε εβδομάδα άρα η αμμωνία είχε φτάσει σε υψηλό επίπεδο και μου σκότωνε τα ψάρια. Επίσης δεν μου είχε πει να καθαρίζω το φίλτρο του ενυδρείου με το ίδιο του το νερό οπότε εγώ το έπλενα με νερό βρύσης.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οσο για το κοστος του ενυδρειου, 90-100 θα σου παει μαζι με καπακι και φωτα και 99% με ενα εσωτερικο φιλτρο (που και παλι πολυ ακριβα ειναι γιατι μπορεις να αγορασεις απο αγγελια με 50-60). Δε θα γλυτωσεις λεφτα φτιαχνοντας το μονος σου, ασε που σε ποιοτητα δε θα ειναι ποτε σαν το μαρκας |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό έγινε τον πρώτο καιρό γιαυτό και είχα απώλειες.Τώρα εδώ και 2 μήνες το πλένω με νερό από το ενυδρείο και από όσο βλέπω έχει γίνει δουλειά γιατί είναι πιο βρόμικο και βγάζει μια έντονη ψαρίλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
ψαριλα? και ποιος σου ειπε οτι το να βρωμαει ειναι και καλο? τι μετρησεις εχεις?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
100 l φυτεμένο | Teo1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 03-01-11 15:49 |
Το Φυτεμένο μου M&A ! | Than77 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 35 | 23-11-10 16:45 |
50L φυτεμένο | shalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 02-07-10 21:41 |
75 lt φυτεμένο | nikosm1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 12-03-10 13:54 |
φυτεμένο 160 λ. | theokyr1 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 19-05-08 22:51 |