|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω για 100,αλλα σε 60 την ανεβαζε.νομιζω οτι γιαυτο φταιει το παχυ στρωμα ατμου πανω απτο νερο που μειωνει την φυσικη εξατμιση του νερου.βεβαια δεν τον αφηνα να την ανεβασει πολυ γιατι ετσι κιαλλιως τον εσβηνα για να μη δουλευει πολλες ωρες και χαλασει.ειχα υπολογισει να σβηνει οταν εφτανε περιπου 0.4 με 0.5 βαθμους διαφορα.στο δικο μου εκανε περιπου 40 λεπτα να ανεβασει τοσο.
αλλα ετσι κιαλλιως δε μπορεις να το αφησεις πολλες ωρες να δουλευει γιατι μπορει να σου κατεβασει τη σταθμη.και τοτε ισως να επηρεασει σκληροτητες αν εξατμισει πολυ νερο για τον ατμο. απλα θελει μετρο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα ξεκινησα,εχω δουλεια ακομα αλλα παρτε μια πρωτη γευση
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφη αρχη...
Ανυπομονώ για την συνεχεια.
|
||||
|
||||
![]()
κι εμενα μου αρεσει πολυ,αυτο που δεν εχω καταλαβει βεβαια ειναι γιατι δεν βαζεις λιγο νερο περισσοτερο και το εχεις τοσο οριακα..
δηλαδη,σε τι θα "ενοχλουσε" να ειναι 3-5 ποντοι παραπανω? υπαρχει συγκεκριμενος λογος? |
|
||||
|
||||
![]()
κι εμένα μου αρέσει πολύ, γενικά είναι πανέμορφο το μισό νερό μισό όχθη.
βέβαια το προτιμώ χωρίς καπάκι και τα φυτά και τα κούτσουρα να υπερβαίνουν της γυάλας. τελικά δεν διαλέγεις ψάρια σε σχέση με την συγκατοίκησή τους με τους αστακούς σου? για μένα αστακοί σ αυτό το περιβάλλον είναι ιδανικοί καλή επιτυχία |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για ενυδρειο 40L (ψαρια) | kissamos13 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 20-01-12 00:08 |
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ | CHRIS4204 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 04-06-07 11:17 |
προτασεις για ψαρια | thanky | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-05-07 01:42 |