|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγω θα ηθελα να διαγραψετε το λογαριασμο μου. δεν ασχολουμε χρονια τωρα με ενυδρεια και ουτε θελω να μου ερχονται μηνυματα του forum.
ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Διαγραφή δε γίνεται, μπορείς όμως να απενεργοποιήσεις όλες τις ειδοποιήσεις από τον πίνακα ελέγχου.
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν μπορεί να διαγραφεί κάποιος από το φόρουμ? (ενημερωτικά ρωτάω)
|
|
||||
|
||||
![]()
Για αρχή οι moderators δεν μπορούν να το κάνουν και επιπλέον για λόγους πολιτικής. Θα πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος για να πάρει τέτοια απόφαση κάποιος admin.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν υπάρχει κάποια παράγραφος με μικρά γράμματα που δεν την διαβάσαμε όταν αποφασίσαμε να μπούμε στο φόρουμ...!! |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν φορουμ που ειναι ακομα και ban να γινει σε καποιο μελος δεν διαγραφεται ο λογαριασμος του ... οτι εχει γραψει παραμενει ... ακομα και ο λογαριασμος του !!!
Νομιζω διαγραφονται τελειως ανενεργα μελη που εχουν να μπουν πολλα χρονια πιο πολυ για "ξεκαθαρισμα" ...
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως του έκανα τη χάρη
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και τώρα θυμήθηκες να μας χαιρετίσεις. 'Αντε γειάαααα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Aμαρτια να φευγουν τετοιοι χομπιστες απο το φορουμ μας...
![]()
|
|