|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μας κανει για να μπει στο φιλτρο του φυτεμενου υποθετω ε?
![]() Ευχαριστουμε πολυ tdinosauros! ![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nazgul : 31-01-13 στις 23:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο εσωτερικο φιλτρο της aquatlantis ειναι
|
|
||||
|
||||
![]()
αχ πανο αν δεν στειλω εγω κιχλιδες εκθεση δεν γινεται .εχω την ομαδα ετοιμη απο pseudotropheus acei και μαλιστα μπουκωμενη η μια
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πανεμορφες παναθεμα τες!!
![]() Φυτα για το μονομαχοενυδρειο Παρα πολυ κερατοφυλλο, pistia stratiotesΕΧΩ, hygrophila difformisΕΧΩ, limnophila sessilifloraΕΧΩ, μερικες ριζες hygrophila corymbosa siamensis, vallisneriaΕΧΩ. Αν βρεθουν: java mossΕΧΩ, cryptocoryneΕΧΩ, java fernΕΧΩ θα ηταν καλο. Aπο φυτα γενικα μετρησα τωρα εχω: αγνωστου αριθμου βαλισνεριες μας φτανουν να ντυθει η πλατη φυτεμενου και μονομαχοενυδρειου σιγουρα αν φερει και ο μπλοσκας Σεσιφλορα 30-40 στεμς, Καμπομπα καρολιανα ~20 στεμς Διφορμις 1 μεγαλο 60cm υψος και διαμετρο 25 μπορει να κρυψει το φιλτρο υποθετω. Κλαδευουμε και για τη μονομαχιερα αν χρειαστει cryptocoryne wendtii brown 2 java fern σε κακη κατασταση το συνεφερα εκει που ηταν για σκουπιδια, java moss λιγη ποσοτητα christmass moss εχει ο μπλοσκας απειρη και εγω πανω στη ριζα που θα μπει στο φυτεμενο Εgeria Densa σκορπια εδω και εκει θα φερω αρκετα. Πηρα τη γενναια αποφαση και χωρισα τις ανουμπιες χετεροφιλα, και αν εκανα μλκια θα φανει στο μελλον, θα φερω 4-5 μικρες ομως. Μακαρι να ειχα παραλαβει πιο νωρις τα παρακατω Echinodorus palaefolius var. latifolius (καλη κατασταση λιγο ευθραυστα τα φυλλα μονο) Pogostemon erectus κακη Limnophila aquatica κακη θα δειξει πως θα πανε σε 7 μερες μπας και στρωσουνε. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Κανονιστε τα διαδικαστικα, μιληστε και με Πανο να δουμε που θα τις βαλουμε προς το παρον. Γατι οσο και να θελω, στα δικα μου ενυδρεια δεν μπορουν να μπουν! ![]() Σπυρο θα φερεις και τα φυτα για το μονομαχοενυδρειο αυριο??? ![]() Φερε μονο για αυτο το ενυδρειο, γιατι θα τα βαλω ολα και μετα θα ψαχνεις να βρεις φυτα!χαχα! Φερε και καμια μκρη ριζα αν εχεις να δω αν μου κανει καμια. Φερε και λιγο ανθρακα που ειπες οτι εχεις χυμα (φτανει!). Τα νεα φυτα αστα. Και να στρωσουν σε μια εβδομαδα, με την αλλαγη συνθηκων θα τα παιξουν. Απο αμμο θα τη σηκωσουμε ολη απο την αποθηκη και οση χρειαστουμε. Εχει μπολικη, αλλα λευκη. Μαυρο εχει χαλικι που παιζει να φτασει για 60αρι. Αντε να αρχιζουμε!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλήμερα πριν γραφτουν τα παραπάνω για τα ψαρια τα ειχα κανονιση ειδη απο το τηλ.
Είπαμε εχω παντου καλους φιλους,,ενας αποα αυτους ειναι και ο Κωστας [kostasKich]. Θέλετε και ενυδρεια εεεεε ρεμαλια,,,,δεν εχω πολλα ![]() ![]() ![]() Αυτη την στιγμη εχω 2 60 λιτρα,,,το ενα ειναι γιατην πιτα ,,για σας . Το αλλο για την εκθεση. Ενα 120 για το φυτεμενο. Δυο 30 λιτρα ,,και ενα 25 λιτρα και ενα 15 λιτρα. Πολλα ειναι,,,ας ειχα ενα 600 λιτρα τοτε τα λεγαμε. Όσο για τον φιλο που ειπε για το κοντρα πλακε απο το καταστημα ,δεν ειναι κακο ,,καλο ειναι ,,ειναι μια καλη λυση ,,και θα μείνουν για Ζωοτεχνια 2015,,,σωστος ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Μεθαύριο Κυριακή θα είστε στην Έκθεση και τι ώρα? (υπάρχει μια περίπτωση να περάσω - γράψτε και τι ελλείψεις υπάρχουν απο εξοπλισμό να φέρω ότι έχω) |
|
|||
|
|||
![]()
Να περάσεις...Κλεόβουλε...και να φέρεις και τα λουκάνικα που λέγαμε
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Θα παμε να φορτωσουμε τωρα με τον Πανο και το βραδακι θα κανω ενα update με τα πραγματα που εχουμε και μας λειπουν.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο τι αυριο ρε;; Θα πατε να στησετε απο αυριο; Μια βδομαδα πριν; Θελεις να σου στειλω καποια φυτα για τη μονομαχιερα με κτελ και τα υπολοιπα να τα φερω εγω; Να μην την στηνουμε και αυτην τεταρτη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |