|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα μου θυμίζει fb..
το έχω δει σε άλλα φόρα, και δεν μπορώ να πω οτι ξετρελάθηκα..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο θέμα "κοπαδόψαρα" έκανα εμβόλιμη ερώτηση (σχετική του κυρίως θέματος βέβαια). μου απαντάει ένα παιδί, απαντώ, ξαναπαντά και του λέω ευχαριστώ.ώσπου να καταθέσω το ευχαριστώ μου, βλέπω απάντηση και άλλου παιδιού παρόμοια και λίγο συμπληρωματική. δεν ξαναευχαρίστησα γιατί μέτρα, 6 ποστς στο αρχικό θέμα. το like στο facebook είναι δημοσιοσχετίστικο δεν σκεφτόμουν κάτι τέτοιο. δεν είμαι επίμονη ούτε το θεωρώ σημαντικό, έτσι για να βολευόμαστε, αν βολεύει. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ πιθανο, ομως, να "ξεφτιλιστει" οπως το like του facebook και βλεπουμε ευχαριστιες απο το ατομο που εκανε το ποστ, στο δικο του ποστ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντως ειμια κατά...με είχε καλυψει ο Delta66 με τα λεγόμενα του σχετικα με το παρόν θεμα , σε καποιο ποστ που ειχε κάνει μερικες μερες πρίν..αλλα δεν το βρισκω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |