|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρείο έχει 7 τετρα, ενα ρamirezi, 3 corydoras +1 pleco.
απο φυτα 4 anubies, 2 κρυπτοκορορινες, 1 bacoba και ενα echinodorus. το ενυδρειο λειτουργει για τρια χρόνια με το εσωτερικο φίλτρο της JUWEL. τα υλικά στο φίλτρο τα έχω αλλάξει. και εχω βάλει πετροβαμβακα+μπλε σφουγκαρι+siporax mini. Για την ωρα δεν εχω καποιο πρόβλημα εκτος οτι μποκωνει συχνα το φίλτρο και έχω βαρεθεί να το καθαρίζω. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα για αυτο το ενυδρειο ειναι.
|
|||
|
|||
![]()
Το ειχα για ενα 6μηνο σε 100λιτρο.Θα ειναι δυνατο για τα λιτρα σου, ασχετα αν μπορεις να κοψεις τη ροη....Καλυτερα να πας σε καποιο με μικροτερη ροη π.χ eheim 2211 ή ακομη αν βρεις το ecco comfort 2232 (οχι το ecco-pro 2032) .
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω μια χαρα το θεωρω για τα λιτρα σου. Την πρωτη φορα που το εβαλα πριν ενα χρονο, ηταν σε 22 λιτρα και δεν εγινε καθολου πλυντηριο, εφοσον ειναι ρυθμιζομενο. Τωρα το εχω σε 48 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Το 2211 σε 60 λιτρα δεν ξερω αν ειναι αποδοτικο σε κυκλοφορια, δεν το εχω χρησιμοποιησει. Αλλα εχω το 2213 σε 60 λιτρα και ειναι μια χαρα. Η ροη ειναι κανονικη, σε καμια περιπτωση δυνατη για να γινει πλυντηριο.
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ηρθες φιλε,,τα υπολοιπα στα ειπαν τα παιδια.
|
![]() |
Tags |
fluval 105 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για εξωτρικό φίλτρο Fluval 404 | wcpaeb | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 08-05-09 16:33 |