|
Αναπαραγωγή Αναπαραγωγή, φροντίδα γόνου, γενετική |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας! Διάβασα κάποια πράγματα στην αναπαραγωγή χρυσόψαρων και έμαθα πολλά. Βέβαια δεν βρήκα κάποιο άρθρο που να αναφέρει τις κατηγορίες των χρυσόψαρων με εικόνες ώστε να καταλάβω τι είδους είναι τα δικά μου για να σας απαντήσω. Θα ανεβάσω καμιά φωτογραφία σήμερα αν μπορέσω για να μου πείτε την γνώμη σας! Έχω πάρει το ενυδρείο σχεδόν ένα μήνα τώρα και έβαλα μέσα τα 2 χρυσόψαρα που ήδη είχα. Πρίν 15 μέρες έβαλα και ένα τρίτο χρυσόψαρο το οποίο το είχα αρκετές μέρες σε απλή γυάλα ,του άλλαξα το νερό 3 φορές και μετά το έβαλα με απόχη στο ενυδρείο !Όσο το είχα στην γυάλα δεν παρατήρησα κανένα νεοσσό! Επομένως λίγο δύσκολο να ήρθε παράνομα από το πετ-σοπ…χαχαχα… Επιπλέον όταν έβαλα το νέο χρυσόψαρο στο ενυδρείο πριν 15 μέρες, αυτό ακολουθούσε ένα από τα 2 παλιά συνέχεια από πίσω, κάτι που υπάρχει πριν την αναπαραγωγή από όσο ξέρω …Τώρα τι μου προτείνετε να κάνω???Τι τρώει ο μπέμπης???
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ένα ίσον κανένα -αν και δεν βλέπω να γλυτώνει από τα δόντια των γονέων(εκτος αν το απομονώσεις) παρακάτω μερικές
ιδέες περι διατροφής: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=25198 Γενικά αν δεν τρώνε αρτέμια τις πρώτες μέρες της ζωής τους είναι δύσκολη η επιβίωση τους . |
|
||||
|
||||
![]()
ισως τα γλυτώσεις
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθηστε εναν ασχετο | ΚΚΩΣΤΑΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 25-03-08 15:15 |
Εχω εναν μονομαχο... | euclid | Bettas | 5 | 28-12-07 12:06 |
Καλό μας μήνα - Καλώς με δεχτήκστε | Giorgos Filis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-12-06 08:34 |
Πρώτο Σάββατο του Μήνα !!! | jpatou | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 33 | 02-11-04 12:04 |