|
|
||||
|
||||
![]()
Για όσο ειναι μέσα λέω, ναι... Εξάλλου μεχρι να ολοκληρωσει τα εμβόλιά του δε μπορεί να είναι έξω... και ένα κουτάβι 2,5 μηνών μασουλάει μια χαρα...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ολα καλα αυτα που λετε...αλλα τον εκπαιδευτη τι να τον κανεις?εχω ενα jack russell....το εχω σουζα....κανει τα παντα...μεχρι την μυγοσκοτωστρα μου φερνει το καλοκαιρι....κατσε να διαβασεις....να μαθεις....και πιστεψε με αν το κανεις μονος σου δεν θα χασεις....
|
|
||||
|
||||
![]()
Η σωστη εκπαιδευση προϋποθέτει γνωσεις, εμπειρια, υπομονή και χρόνο! Αν κάποιος τα διαθέτει τότε δε χρειαζεται εκπαιδευτη για τα βασικά!
|
||||
|
||||
![]()
παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας !!!
αλλά μπορώ να πω ότι μου κόψατε τον ενθουσιασμό τωρα περισσότερο έχω τρομοκρατηθεί με όλα αυτά !! |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι να τρομοκρατηθεις??απλα σου ειπαμε καποια πραγματα για το απο δω κ περα...
![]() Τι να προσεχεις και και και...οπως θα σ λεγαμε και για τα ψαρια....
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι να σε τρομοκρατήσουμε;;; Μας ρώτησες και σου απαντησαμε
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις ένα μωρό στα χέρια σου... και εφόσον δεν υπάρχει εμπειρία, το καλύτερο που μπορεις να κανεις είναι να βρεις έναν πολυ καλο κτηνίατρο να σου πει τα απαραίτητα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
:smt023 :smt023 :smt023 :smt023
|
||||
|
||||
![]()
+100000000000000000000000
|
|||
|
|||
![]()
Θελει πολλα χρηματα για εκπεδευση!Να ξερεις αν τον εχεις εξω στο μπαλκονι θελει πολλοι συχνα βολτες!Αμα εχεις αβλει δεν χρησαζεται τοσο σηχνα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Tα μαθηματα σου να κανεις εσυ,θα ζητησουμε τον ελεγχο σε λιγο καιρο....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
το maltese μου...τα puppy mills κ.α. | debbie | Άλλα ζώα | 22 | 08-05-10 21:30 |