|
|
|||
|
|||
![]()
μπα δεν έχει ρυθμιστή ροής. να το κλείσω τελείως?
|
|
||||
|
||||
![]()
προσπάθησε να το ανεβάσεις πάνω απο την επιφάνεια ή να το κατεβάσεις να δεις που κάνει την μικρότερη κίνηση γιατί δεν είναι καλό να το κλείσεις
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε πλατυ,τι χρειαζεται ο θερμαντηρας στα χρυσοψαρα?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μην παρεξηγείς .
![]() ![]() βίκυ.οπως σου ειπαν..τοποθέτησε καπου το φιλτράκι ωστε να ''κοβει'' καπως η κυκλοφορια του..η γυρνα το στομιο-εξοδο του (αν γυρναει) ωστε να χτυπάει σε καποιο τζάμι...για το ψάρι τώρα...δεν νομίζω να μπορούν να γίνουν και πολλά...προφανώς θέλει καποιο δυνατό φάρμακο,αλλα σε χρυσόψαρα δεν ειμαι ο πλεον ειδικος |
|
||||
|
||||
![]()
Για ενυδρειο κοιτα στις αγγελιες εχει πολλες ευκαιριες
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
οκ το σήκωσα και είναι ελάχιστα έξω απ το νερό. πολύ καλύτερα τώρα απο θέμα πίεσης.
φφφ.. παιδιά, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις και γενικά για την ενημέρωση που παρέχει το φόρουμ. να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τα ψαράκια σας. |
|
||||
|
||||
![]()
διαβασε και τα υπομνηματα του φορουμ στους αρχαριους και εδω στα χρυσοψαρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο που μπορεις να κανεις αμεσα ειναι αρχικα να βρεις ενα δοχειο οσο μεγαλυτεο μπορεις (κουβα, πλαστικο απο ικεα, μπανακι μωρου, λεκανη κτλ) και μετα να βρεις μπολι.
|
|||
|
|||
![]()
Δυστυχώς ο φούσκας δεν τα κατάφερε.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Τώρα, θα το ψάξω με ηρεμία και μετά θα πάρω άλλο ψαρακι. όπως έπρεπε να είχα κάνει απ΄την αρχή. απ΄ότι είδα, εδω μέσα μπρώ να βρω ό,τι χρειάζομαι. στον πετσοπά να μιλήσω για την ασχετοσύνη του ή τζάμπα θα χάσω τον χρόνο μου? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ρωγμή στον πάτο!!! | Efh | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 29-08-12 03:07 |
Κονγκολέζος κάθεται ακίνητος στον πάτο. | Da Gypsy Fish | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 19 | 27-05-11 10:11 |
Αρσενικό Μolly στον πάτο | endymion | Ζωοτόκα | 15 | 23-06-10 12:16 |
Απορία για φελιζόλ στον πάτο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-02-10 17:30 |