|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κατσε ρε ουτε 2 ωρες δεν ειναι πανω το ποστ. Ελπιζω να μαζευτουμε χαβαλοπαρεα.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο σας για την κίνηση, καλή επιτυχία και εύχομαι να πάνε όλα όπως τα σχεδιάζετε!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορεσω να βοηθησω στο στησιμο πρωινες ωρες.
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ειμαι λιγο κοντα και υπαρχουν αρκετα στην αποθηκη!Εχω ενα 25 λιτρο με φιλτρο καπακι φωτισμο(γενικα οτι χρειαζετε για το λαθος ενυδρειο)
και ενα 2213 που καθετε γεματο υλικα!
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι τα ωραια μπραβω σε ολα τα παιδια εθολεντες και συμμετεχωντες και φυσηκα σε οσους θα βοηθησουν,εγω ειμαι αλλος ενα που λυπατε που ειναι μακρυα.καλα να περασετε μακαρι να μπορουσα ναρθω θα φερνα και το ριφ οπως ειναι μην εχουμε μονο του γλυκου....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή η κίνηση...πολλά μπράβο στα παιδιά που ανέλαβαν.
Παρότι πνηγμένος και ''ψοφίμι'' από την μέση μου,θα κάνω το παν να έρθω να βοηθήσω στο στήσιμο. Κάρτα θα έχω αφού μου έχει σταλεί σε mail λόγο της συμετοχής στην προηγούμενη Ζωοτεχνία. Εύχομαι καλή επιτυχία. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχη καμια βάσει γιατο 120λιτρο ενα μετρο μηκος ???
Και θελουμε κανεναν ψαρακι για τον φυτεμένο γκαμπυ ,,ξοιφη . |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 1 eheim 2215, βιολογικό υλικό, θερμόμετρο, τσιμπιδες και ψαλιδια για τα φυτά, αεραντλία, α\ο, βαρελι προετοιμασίας νερού 60λτ, θερμαντήρες 100w & 200w, και αλλα. Ότι χρειαστείται μπορώ να βρώ τρόπο να τα στείλω θεσαλονικη ή Σέρρες για την έκθεση.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα χρειαστουμε θερμοστατη ,,αμα βρεις τροπο να τα φερεις ,,αν οχι στης Σερρες ειναι ο Κουραμπιες .
Θα χρειαστουμε και χρονοδιακόπτες αν εχει κανενας . Αυριο θα γραψω τι θα φερει ο καθενας και οτι αλλο θα χρειαστούμε ,άλλα αυτό που θέλω ειναι μια βάσει ,,γιατί αμα βάλω την βάσει του συλλόγου θα χρειαστούμε κατι για κρύψουμε την σιδερια ,ενα πανι ,,καμια αφησα ,,κανενα τραπεζομάντιλο ας πουμε,,,,,,,,,, |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασιες, εθελοντες, ιδεες και υλικα για την Ζωοτεχνια 2013 | QS-Plan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 07-02-11 12:18 |
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Κυριακή 22 Φεβρουαρίου | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 25-02-04 23:20 |