|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα, καλώς ήθρες Αντρέα!
τα απιονισμένα που πωλούνται για τα σίδερα σιδερώματας δεν νομίζω πως είναι ασφαλή για τα ενυδρεία. έχω περιστατικό φίλης μου που το χρησιμοποίησε στην αλλαγή νερού ενός μικρού ενυδρείου 30λ. ανέδιδε μια μυρωδιά, ευχάριστη μεν αλλά την επομένη είχε χάσει όλα τα ψαράκια της. γι αυτό του στεγνωτηρίου του καθαριστηρίου δεν ξέρω αλλά σίγουρα θα έχει κατάλοιπα απορρυπαντικών όπως είπε ο φίλος παραπάνω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
είναι πάνω απο δυο χρόνια το περιστατικό και δεν θυμάμαι αν είδα καν την συσκευασία της, με φώναξε γιατί ψιλοαφριζε . αδειάσαμε αμέσως σχεδόν όλο το ενυδρείο αλλά τα ψαράκια δεν άντεξαν
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ηταν 99.99%.
Δεν διαβασε το μπετονι τι γραφει.
|
||||
|
||||
![]()
και τελικά που καταλήγουμε?
μπορούμε να βάζουμε απιονισμενο εμποριου για σίδερα, σαν συμπλήρωμα εξάτμισης η όχι? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κανένας δεν μπορεί να σου πει 100% ακριβώς γιατί δεν ειναι φτιαγμένο για αυτή τη δουλειά και δεν υπάρχει και λόγος να προσέχουν στη φύλαξή του. Ας πούμε εγώ χρησιμοποιούσα για καιρό από τα Lidl χωρίς το παραμικρό θέμα, ενώ φίλος το υποψιάζεται σοβαρά για δηλητηρίαση των ψαριών του λίγο καιρό αφότου ξεκίνησε να το χρησιμοποιεί. Πάντως αν είναι αρωματισμένο σίγουρα δεν κάνει!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απιονισμενο νερο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απιονισμενο νερο | geozog | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 27-10-11 14:00 |
Απιονισμενο νερο... | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 08-09-11 10:53 |
Απιονισμενο νερο. | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 11-10-10 19:25 |
Απιονισμενο νερο!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 17-09-09 00:59 |
ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 30-07-08 23:46 |