|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η πίτα μας ...
![]() ![]() (made by Leda) Το χειροποιητο δωρακι μας: ![]() (made by a friend of Leda) Ο τυχερος μας: ![]() (με το καλο να ερθει στον κοσμο το αστερι που περιμενεις! ![]() Ακολουθουν και αλλες πολλες!!!
|
||||
|
||||
![]()
.....παιδια οντως ολα τελεια
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΕΝΝΕΣ!!! ΥΓ.DELTA...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΝΝΟΥΣΕΣ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΝ EXELIX ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΑ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γυρισα και εγω (και κάποια ρεμάλια συνέχισαν και πήγαν για κοψίδια )...πέρασα πολύ ομορφα χάρηκα που ειδα παλιές γνωριμες φάτσες και φυσικα καινουρια μέλη ...το κλίμα χαρούμενο και ζεστό ..και η πίτα της leda απίστευτη..τα συγχαρητήρια μου (αλλη μια φορα)...ευχαριστώ τον Delta66 για την καλιέργεια με τα grindal που μου χάρισε,και μπράβο στον Βασίλη για το φλουρί που ετυχε.....
επίσης να ευχαριστήσω τον εαυτό μου για τις υπέροχες φωτο που απαθανάτησα με την φωτογραφική του Γιωργος Κ. ετσι ωστε να υπάρχει αρχείο για να δείτε και οι υπόλοιποι ![]() ![]() γιώργο..οταν ανεβάσεις τις φωτό,αν δεν εχεις χρόνο για ψευδωνυμα θα τα γραψουμε απο κάτω... |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας!!!
![]() Εύχομαι και εγώ σε όλους υγεία πάνω απ' όλα και οικογενειακή ευτυχία. Το νέο έτος να μας χαρίσει όσα δεν κατάφερε αυτό που πέρασε. Σας ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου για τα δωράκια σας ![]() ![]() ![]() Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η συνάντηση. Πραγματικά ήταν υπέροχα. Πολύ καλό και ζεστό το κλίμα. Έτσι όπως ακριβώς αρμόζει στην όμορφη παρέα μας. Να 'στε καλά όλοι παιδιά!!! Και του χρόνου με υγεία και ακόμη καλύτερα!!!! ΥΓ Μαστόρισσα Λήδα, του χρόνου μπορεί τα έξοδα της πίτας να τα αναλάβουμε άλλοι αλλά το φτιάξιμο δεν νομίζω να το γλυτώσεις... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μου ηταν αδυνατο να παρεβρεθω.
Ευχαριστω νοερα την Ληδα για την βασιλόπιττα! Θελω αυτα τα ψαρακια που ηταν πανω της, να τα κανω αναπαραγωγη! Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεια! |
|
||||
|
||||
![]()
κύριε Τόλη η απουσία σας εγινε αισθητή και συζητήθηκε μάλιστα..! ελπίζω σε καποια επόμενη συνάντηση(γιατι η επόμενη πίτα πεφτει καπως μακρυα ) να σας δουμε
|
|
||||
|
||||
![]()
Θελω αυτα τα ψαρακια που ηταν πανω της, να τα κανω αναπαραγωγη![/QUOTE]Αχχχχ Τολη και να ηξερες ποσοι τα ζητησαμε να τα παρουμε εστω να τα βαλουμε στο ενυδρειο μας
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω σε ολους (στους πιο πολλους το ειπα) οτι ο Νικος -diskus fan- με πηρε τηλεφωνο πριν μπω στη καφετερια να μου πει οτι ηθελε πολυ να ειναι μαζι μας αλλα δεν ενιωθε καλα ... μαλλον ιωση??
Δε πειραζει Νικο μας ... στην επομενη συναντηση θα τα πουμε!!!! ![]() ![]() (θα κανονισουμε ... περαστικα σου ....)
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα ηταν πολυ ωραια!!συγχαρητηρια στον Βασιλη,παντα τυχερος..Επισης συγχαρητηρια στην Λιδα για την πιτα (προτοτυπησα παλι
![]() Πολυ καλο το κλιμα κ χαρηκα που γνωρισα οσα παιδια γνωρισα!Εγιναν πολυ καλες κ επικοδομιτικες συζητησης κ εμαθα κ καποια πραγματα απο τους πιο εμπειρους. ![]() Νομιζω πρεπει οπως ειπε κ ο ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. να γινονται πιο συχνα συναντησεις για να γνωριστουμε περισσοτερο.. Αυτα.... ![]() Καλο βραδυ...
|
||||
|
||||
![]() ![]() Κοίτα τι γλυκούλι που είναι!!!! ![]() ![]() (stelios816 - Skydiver - Γιώργος Κ) Βοηθηστε με με τα nicname λιγο γιατι δε τα θυμαμαι ολα!!! Εισαστε και πολλοι!!!!
Gab at Facebook: https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/ https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/ Knowledge is having the right answer Intelligence is asking the right question Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιώργος Κ : 28-01-13 στις 01:33 |
|
||||
|
||||
![]()
απο ότι βλέπω ήταν μια πολύ καλή συνάντηση στην οποία δυστυχώς δεν κατάφερα να βρεθώ λόγω ίωσης (τα κατάφερα κόλλησα και εγώ)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ούτε εγω τα κατάφερα λόγω ίωσης της μικρής (που ήταν και πρόσφατα χειρουργημένη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά καλά τα περάσαμε...
Και αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω σχετικά με τι έχει ο καθένας δε χρειάζεται να τα πούμε όλα..........Κρύφτε λόγια...Ακούς leda....; ![]() ΥΓ:Γιώργος Κ έχεις ακόμα φωτογραφία της leda έτσι; ------------------------- Ψάχνω, ψάχνω... Τίποτα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη krispie : 28-01-13 στις 01:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια,τι να πρωτοπω τωρα,
μολις γυρισα ΚΑΙ απο τα κοψιδια ,χαλαρωσα και νιωθω λες και εριχνα μπετα(απο το αγχος που ειχα να πανε ολα καλα) ![]() αυριο οοολες οι λεπτομερειες,(ποιοι κρατανε γαριδες σε συνθηκες που ουτε η ΝΑΣΑ δεν μπορει να κρατησει σταθερες οπως λεει και ο νικ και αλλα πολλα,θα τα ξερασω ολα! ) σας ευχαριστω ολους παρα πολυ ! (το σκηνικο με το φλουρι,ολα τα λεφτα,αλλα θα σας τα πει ο εξελιξ-σκαμε-τωρα-και -δεν-κουνιομαστε ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΓΙΑ ΟΛΑ εχουμε ντοκουμεντα ληδα δεν ξεφυγε κανεις !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποτε θα ξαναγινει??????????και που βρησκεται???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για την Κοπη Πιτας GAB 2013 | vaspiou | Greek Aquarist's Boards | 273 | 27-01-13 17:13 |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |