|
|
||||
|
||||
![]()
το ξυσιμο δεν ειναι τιποτα, καπου γραρθηκε.
απο μετρησεις να φανταστω ολα καλα ε??? θερμοκρασια ολα καλα...??? τι λιτρα ενυδρειο ειναι?? τι φιλτρο εχεις?? οταν λες τρωει λιγο??? τι τρωει και ποσο δηλαδη....???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θερμοκρασία 24 πραγματικά λίγο τρώει, ποτέ δεν έτρωγε πάρα πολύ σαν άλλους που διαβάζω οτι τρώνε μέχρι να σκάσουνε, οταν του έβαζα πιο πολύ τρωφή καμιά φορα,αυτός απλά έτρωγε όση ήθελε, την άλλη δεν την έτρωγε. Από χτές του βάζω π.χ 3-4 μπαλάκια Hikari και τρώει τα 2 αφού πρώτα τα φτύσει και μερικές φορές... |
|
|||
|
|||
![]()
Απο την μικρή εμπειρία που εχω το ψάρι στρεσαρισμενο δείχνει κάπως έτσι ήταν και ένα απο τα δικα μου όταν είχε θέμα με τους υπόλοιπους συγκατοικους του Ενυδρειου
|
|
||||
|
||||
![]()
θερμοκρασια παντα τοση ειχες??? δεν ανεβαζεις λιγο, καλο θα του κανεις....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
22-25 λένε στο site http://www.theaquariumwiki.com/Oscar |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για την διατήρησή τους αρκεί θερμοκρασία 24 – 26 C° και για το ζευγάρωμα 28 – 30 C°. αν θελεις διαβασε λιγο αυτο το αρθρο ειναι πολυ καλο. http://www.tsamisaquarium.gr/Selides..._ocellatus.htm οποτε γνωμη μου ειναι οτι αν πας την θερμοκρασια γυρο στο 27 θα νιωσει πιο καλα και θα του ανοιξει η ορεξη...
|
||||
|
||||
![]()
μήπως έκανες κάποια αλλαγή στην διακόσμηση ή στον φωτισμό και βλέπει την αντανάκλασή του? τα γδαρσίματα μοιάζουν σαν να χτύπησε κάπου, ξέρεις τινάζονται ξαφνικά και ίσως έτσι έγινε.το δικό μου δεν ανέχεται το φως καθόλου και από το ένα πλάι που καθρέφτιζε το είδωλό του, έβαλα εξωτερικά ένα φυτό με πυκνό φύλλωμα. από τότε νοιώθει ασφαλές και είναι μια χαρά σε συμπεριφορά
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
OSCAR | MEGADOM | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 20-10-09 14:41 |
oscar | neki1986 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-02-08 15:29 |
Βοήθεια με τα oscar !!! | promot3r | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 24-01-08 01:26 |
Ατυχημα με το νεο μου Oscar... | Aegeas | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 18-10-06 11:42 |
Oscar | Nrgman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 06-06-06 10:51 |