|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τελειο το ενυδρειο!!
στο μονο που εχω μια ενστασουλα ειναι στην αλλαγη το 20 τα εκατο ειναι λιγο ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βασικά μια αλλαγή έκανα από όταν το έστησα. Είχα μέσα 11 Neon, 2 Cardinal και 2 SAE. Στις μετρήσεις βρήκα FE=0 και NO3=10 και κάτι ελάχιστο παραπάνω ίσως. Φοβήθηκα να κάνω μεγαλύτερη για να μην ταράξω το σύστημα. Θα δω τι θα μετρήσω αυτή την Κυριακή και θα πράξω ανάλογα...
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο!
![]() Εχει να γινει μια ζουγκλα με μπουκαλα και λιπασματα, δεν θα προλαβαινεις να κλαδευεις!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η αλήθεια είναι ότι μπορεί οι μέρες που τρέχει να είναι ελάχιστες (ούτε 15) αλλά τα φυτά έχουν ξεκινήσει. Έχω κλαδέψει 2-3 και σήμερα είδα και άλλα να έχουν διπλώσει στην επιφάνεια. Δεν τα έκοψα γιατί φοβήθηκα μην τα χαλάσω. Θα ψάξω να δω πως κλαδεύονται και θα σας απασχολήσω αν δεν βγάλω άκρη.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Περίπου 2
|
||||
|
||||
![]()
Το λεπτο ή το δευτερολεπτο 2 φυσαλιδες?
|
||||
|
||||
![]()
με το co2 τωρα στην αρχη να προσεχεις και να εχεις τον νου σου εαν δεις τα ψαρια στην επιφανεια να το κλεισεις ειδικα το βραδυ που τα φυτα σου δεν παραγουν οξυγωνο .
20% αλλαγη ειναι λιγο να ξερεις οτι η αλλαγη νερου κανει μεγλο καλο και στα φυτα Το κοκκινο φως ειναι λιγο λαθος για μενα δεν αφηνεις τα ψαρια να ηρεμήσουν ΠΟΤΕ δεν κλαδεύεις ενα φυτο τον πρωτο μηνα που το βαζεις στο ενυδρειο εκτος εαν εχει μεγαλωσει τοσο πολυ που απειλει να χαλασει καποιο αλλο. Απο ολα τα φυτα που εχεις δες πια θα ταιριάξουν στο ενυδρειο και στο στυλ σου ολα τα αλλα να τα ξεφορτωθεις. Το πρωτο βημα στο aquascaping ειναι να καταφερεις να εχεις φυτα σε αριστη κατασταση |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου φυτεμένο ενυδρείο 72 λιτρων | ΠΕΤΡΟΣ Κ. | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 22 | 20-03-12 22:01 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | Psaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 07-05-11 21:20 |
panos_auk-Tο πρώτο μου ενυδρείο (κοινωνικό-φυτεμένο) | panos_auk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-04-11 22:19 |
Το πρώτο μου φυτεμένο | mpoumpoula | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-12-10 13:10 |
Κοινωνικό φυτεμένο 60 Λίτρα..αυτό είναι το ενυδρείο μας! | etomis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 23-10-08 09:28 |