|
|
||||
|
||||
![]()
οπου και να πας γιαννη σε αξεσουαρ εχουν μεμβρανες περνεις και βαζεις .προσεχε μην ειναι πολυ σκουρα και σε γραψουν φιλε χαχαχα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πείρα απο Μαγαζι που φτιάχνει ταμπέλες ουσιαστικά η μεμβράνη που κάνουν τα γράμματα 2μ επι 60cm 7 euro
|
|
||||
|
||||
![]()
οφτοπικ, ωραιο εφε κανει η διαφανης μεμβρανη τελικα....αληθεια να μπορει να γινει εκτυπωση σε τετοιου ειδους μεμβρανη?οχι απαραιτητα πρασινη,ας πουμε να ειναι ψιλοκαφεκιτρινη...
γιατι εχω δει μια αφισα που εχει φτιαξει συγχομπιστας και ητανε φοβερο το αποτελεσμα,και σκεφτομαι μηπως γινοτανε πιο τρισδιαστατη αν εκτυπωθει σε τετοια μεμβρανη αντι για χαρτονι η αδιαφανη μεμβρανη...ξερει κανεις αν εκτυπωνονται αυτες οι διαφανες? για το fairy,τι να πω ![]() ![]() και σιγουρα οχι με ψαρια.και ποσο μαλον με δισκους... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεις να εκτοπίσεις ότι θέλεις το έχω κάνει και για αλλα πράγματα. Η βιολογία πιστεύω έχει εξαφανιστεί αν και πρέπει να έπεσε πολυ μικρή ποσότητα θα κάνω μια μεγάλη αλλαγή θα βάλω και άνθρακα. Κάτι άλλο δεν μπορώ να κάνω
|
|
||||
|
||||
![]()
Αναλογα την δυναμη της βιολογιας, την ποσοτητα νερου και την ποσοτητα απορρυπαντικου, μπορει να εχει σωθει η βιολογια.
Αν εκανες αμεσως αλλαγη και ανθρακα θα ηταν καλυτερα.
|
||||
|
||||
![]()
Tην βιολογια σου την ειχες χασει πριν ριξεις το fairy γιατι μπολιασαμε και το αφησες ετσι πανω απο 3 μερες?Τι ετρωγε εκεινη η βιολογια στα ειπα και απο κοντα!
|
||||
|
||||
![]()
αχ τα παιδια σου στηβ εεε?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|