|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Οι αρτέμιες σε κονσέρβα είναι σε μορφή κύστεων (παραμένουν ανενεργές για αρκετό καιρό-χρόνια) και δεν ειναι σωστό να ταϊζονται σε αυτή τη μορφή στα ψάρια (και ιδιαίτερα στις νύμφες) καθώς το εξωτερικό περίβλημα του αβγου δεν μπορούν να το πέψουν τα ψάρια... Γιαυτό τις εκκολάπτουμε (με το γνωστό τρόπο) και μετά τις ταίζουμε ζωντανές. Αν γίνει όμως αποκελύφωση των κύστεων (η διαδικασία είναι σχετικά απλή αλλά τα χημικά που χρησιμοποιούνται δεν μπορεί να τα βρει κανείς εύκολα...γιαυτό και είχα ανοίξει ανάλογο θέμα) μπορούμε να τις ταϊσουμε απ'ευθείας στα ψάρια και επίσης να έχουμε μεγαλύτερα ποσοστά εκκόλαψης αν θέλουμε να την ταϊσουμε ζωντανή...
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|