|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Περαστικά στον Δημητράκη σας! ¶μα νιώσει καλύτερα ξέρεις πού θα μας βρεις.
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ελπίζω να μην έχουμε καμιά απεργία Κυριακάτικα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μακάρι να καταφέρω να έρθω τελικά
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
περαστικα στον μικρουλη να ειναι και δεν πειραζει!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απλά είναι μια καλή ευκαιρία να τα πούμε με πολλούς, από κοντά Θα δείξει...μέχρι την Κυριακή
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα εχω καποια πραγματα που δεν τα χρησιμοποιω να τα φερω να τα παρει κανενας ειναι αμαρτια να χαλασουν (χωρις χρηματα) ειναι και δυσκολοι καιροι ...
1)τροφη σε flakes αχρησιμοποιητη 2)τροφη σε pellets χρησιμοποιημενη 3)υγρο λιπασμα χρησιμοποιημενο 4)τροφη για γατοψαρα σε ταμπλετες |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικα οποιος εχει κατι να προσφερει ας το φερει...
|
||||
|
||||
![]()
ετοιμη και η πιταρα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ενα eheim aquaball απο μ ενα δεν το εχω δουλεψει ποτε 4 καλαθακια και με υλικα
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια,να σας το πω κι εδω,γιατι απο κοντα δεν ξερω αν θα σας προλαβαινω...
μην με βγαλετε εμενα στις φωτογραφιες,δεν μπορω την ιντερνετικη δημοσιοτητα,ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]()
ετοιμο και το μαγαζι! leda οκ σεβαστο. παιδια θα φερει κανεις φωτογραφικη μαζι του ή να φερω την δικια μου? ασχολειται κανεις αλλος με το αθλημα?
|
||||
|
||||
![]()
Η γυναίκα μου είναι ψιλοτρελαμένη με τις φωτογραφίες. Την φωτογραφική την έχει ο αδερφός της. Αν προλάβουμε και περάσουμε απο εκεί αύριο πριν έρθουμε θα φέρω και εγώ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ακου με που σου λεω!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() αυριο παιδιά εχει κανονικά ηλεκτρικό πιστεύω ε?...θα τα πουμε εκει θα φέρω και εγω 1-2 τροφες και φυλλα ξερα.. |
|
||||
|
||||
![]()
αχα! δε θελω τετοια!....
|
|
||||
|
||||
![]()
ποιος θα φιλοτιμηθει οπως κατεβαινει να παρει και την leda απο Χολαργο.....??
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν σου αρεσουν οι Φωτο, θα σου στειλω το καταληλλο αυτοκινητο και οδηγο να σε παρει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
θα φατε καλαααα.... ...(κατσε να βαλω και λιγο λακι για να το κατανοησετε ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leda : 26-01-13 στις 22:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
επίσης οποιος θέλει λίγα αυγα αρτέμιας μπορεί να το πεί να φερω...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- ρε παιδια, με τι μεταφορικο θα πατε?? ειναι κανεις απο μεταμορφωση, ηρακλειο και γυρω περιοχες να παμε μαζι γιατι ειμαι ασχετος.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gianniwpopi : 27-01-13 στις 12:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Απο μενα:
1 τεστ ph της sera 1 τροφη σε flakes για χρυσοψαρα 1 ριζα ξυλο μικρη
|
||||
|
||||
![]()
μπορω να εχω την ριζα παρακαλω?
ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμμ....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
gianniwpopi εγώ με ηλεκτρικο(απο αττική και θα κατέβω θησείο) και μετα με τα πόδια..!! πιστευω οτι με τον ηλεκτρικό θα σε βολέψει πολυ αν πάρεις απο καποιο σταθμο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Metro δεν εχει σημερα?
|
||||
|
||||
![]()
Σπύρο νομίζω οτι μετρο-ηλεκτρικος λειτουργουν κανονικα ..
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οποιος εχει κάποιο κλάδεμμα απο anubia κ javafern ευπρόσδεκτο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω σε 10 λεπτα ξεκιναω..... τα λεμε εκει...
|
![]() |
Tags |
το κοπη τη πιτα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπη Πιτας 2012 | tsilojohn | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 107 | 04-04-12 00:56 |
Εκδρομη -ΚΒΕ- στην Αθηνα για την κοπη της πιτας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 31 | 09-03-07 09:30 |
Κοπη πιτας του ΠΣΦΕ στη Θεσσαλονικη | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 11-01-07 10:50 |