
24-01-13, 01:31
|
 |
Senior Member
|
|
Εγγραφή: 07-04-2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μηνύματα: 1.041
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nick74
γι αυτο μιλαμε για σκληροτητες πρωτα και μετα για ph 
Και τα γαστρικα υγρα γυρω στο 1-1.5 ph οξυτητα εχουν, ομως δε λυωνουν σιδερα, ενω αντιθετα ενα οξυ οπως υδροχλωρικο η νιτρικο πχ τα λυωνουν μια χαραψ (και το στομαχι μας μαζι...και τα κοκκαλα μας).
Αν λοιπον λεγαμε πχ 20gh, 8kh 3ph θα επρεπε το ψαρι να κολυμπαει σε ηλεκτρολυτες μπαταριας ομως οπως ανεφερα πιο πανω θελει σχεδον μηδενικες σκληροτητες, εκει δηλαδη που το ph επηρρεαζεται ακομα και απο ενα σαπιο φυλλαρακι  οποτε τι κέ ζαπ και μουσταρδες λες?  :P
|
Μαλιστα.Καταλαβα.
|