|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μιας και είμαι εντελώς άσχετος από sump αν το βάλουμε μέσα στο έπιπλο πως προσπερνιούνται τα προβλήματα της εξάτμισης και άρα της καταστροφής το επίπλου;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με τακτικη αντικατασταση το επιπλο παντα θα μοιαζει καινουργιο ![]() ![]() ![]() περα απο την πλακα, μπιορειςε να σκεπασεις το sump ελαφρως αλλα παντα θα εχεις υγρασια αν το φυλακισεις μεσα σε επιπλο
|
||||
|
||||
![]()
εγω τι εχω κανει. το sump το εχω καλυψει ολοκληρο με τζαμι ειχα πατρωναρει που ηθελα να περασω σωληνες και καλωδια και εκοψα τζαμι ακριβως.υγρασια μεσα δεν εχω .αλλα εκτος αυτου πριν βαλω μεσα στο ντουλαπι το sump ολες τις γωνιες περιμετρικα τις εντυσα με σιλικονη οποτε και λιγο να υπαρχει δεν περναει καθολου και τελος εχω κανει και μια τρυπα 8 ποντους και στην περιπτωση που ειχα θεμα θα εβαζα ενα blower .αλλα επειδη δεν ειχα δεν το εβαλα ποτε .
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 23-01-13 στις 21:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα ανεμιστηράκια τα έχεις στο κυρίως ενυδρείο; |
|
||||
|
||||
![]()
τι σχεση εχουν τα ανεμιστηρια του ενυδρειου με το ντουλαπι ?καπου μπερδευτηκες μαλλον?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεί, είπαμε είμαι εντελως άσχετος
![]() η σκέψη μoυ ήταν ότι αφου βάζουμε όλα τα εξαρτήματα στο sump, θα βάλουμε και την ψύξη και άρα θα έχουμε φουλ εξάτμιση |
|
||||
|
||||
![]()
αααα. ναι θα μπωρουσες αλλα την απαντηση την εδωσες μονος σου εξαλου τα ανεμιστηρια γιατι να μην τα βαλεις επανω δεν ειναι μεσα στο tank για να φενονται.
|
|
||||
|
||||
![]()
θα αρχίσω να γραφω τις απορίες μου...
έρχομαι στην πιτα!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όλοι εκεί θα ήμαστε και ο στέλιος θα περιγράφει
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Sump | @ggelos | Φίλτρανση | 3 | 29-04-12 19:24 |
DIY κατασκευη sump τα φωτα σας | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 01-03-11 14:17 |
κατασκευη sump | dim orestiada | Φίλτρανση | 7 | 14-11-10 23:19 |
σκεψη για κατασκευη ενυδρειου(80χ40χ35) συμβουλες..?? | apolonistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 30-01-09 20:03 |
κατασκευη sump... | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 10-08-08 02:15 |