|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Λεντοταινία έχω μπλε. Τώρα για τα ψάρια. Σε 45 λεπτά περίπου έρχονται με κτελ 7 tropheus Ikola Kaizer και την Κυριακή έρχονται και τα moliro. Από ψάρια είμαι κομπλέ. Ευχαριστώ πάντως. Θα κάνω μια πάρα πολύ καλή προσαρμογή μιας και το ταξίδι ήταν μεγάλο και εύχομαι να πάνε όλα καλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους ήρθαν τα πρώτα τα ωραία. Αν και πολύ μεγάλο ταξίδι 9+ ώρες ήταν και πάρα πολύ ζωηρά και σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.
Συγχαρητήρια στον milion (Θανάση) για την καταπληκτική δουλεία που έκανε με την μεταφορά και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα για όλα παρότι τα ψάρια δεν ήταν δικά του, απλά βοήθησε. Πάρτε και μερικές φωτογραφίες από την παραλαβή |
|
||||
|
||||
![]()
αυτά είναι
![]() περιμένουμε ενημέρωση... |
|
||||
|
||||
![]()
Η προσαρμογή τελείωσε και τα ψάρια πλέον είναι στο νέο τους σπίτι. 'Όταν αποφάσισα να τα πάρω είχα ενδοιασμούς γιατί θα κάνανε μεγάλο ταξίδι και φοβόμουνα μήπως έχω απώλειες στο δρόμο και σε τι κατάσταση θα ερχόταν. Αφού λοιπόν τα έκανα μια αρκετά καλή προσαρμογή, ξεκίνησα να τα βάζω στο ενυδρείο. Ξεκίνησα από τα 2 μικρότερα σε μέγεθος. Και με το που τα βάζω στο ενυδρείο τι βλέπω?
¶ρχισαν τους τσαμπουκάδες και το ένα έδιωχνε το άλλο από την τρύπα που σχημάτιζαν οι πέτρες. χαχαχαχαχαχα Τελικά νομίζω ότι αυτά τα ψάρια θα τα ευχαριστηθώ. (μην τα ματιάσω κιόλας.) Φωτογραφίες πολλές δεν μπόρεσα να βγάλω σήμερα γιατί είχα τα φώτα κλειστά για να ηρεμήσουν. Αύριο θα επανέλθω και με νέες φώτο από το νέο τους σπίτι. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες!
Μεσ' τη τρελή χαρά σε βλέπω ![]() ¶ντε σβήσε τα φώτα κι άσε τα ψάρια να ηρεμήσουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό να τα χαρείς.
Τυπικές αλλαγές και σταθερές συνθήκες και όλα καλά |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα. Απο τσαμπουκάδες άλλο τίποτα. Έχεις να δεις...
¶ντε με το καλό και τα επόμενα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση | atthess | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 24-01-13 21:54 |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση... | Belafode | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 10-03-11 16:43 |
Τελικά κατέληξα αλλά θέλω να το συζητήσουμε!! | Savou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 03-11-10 17:55 |
Θέλω βοήθεια απο τους ειδικούς.. | yannis L | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 23-04-09 19:43 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |