|
|
||||
|
||||
![]()
εμενα γραφει 475 αλλα δεν ξερω εαν το probe ειναι σωστο, πριν λιγες μερες πηρα δανεικο απο φιλο ενα μαραφετι orp.
σε ενυδρειο με γαριδες. Μιλαμε παντα για γλυκο νερο..
|
||||
|
||||
![]()
Πρίν απο λίγο καιρό είχα ψάξει ένα τέτοιο μετρητή αλλά δεν είμουν σύγουρος για το τι μετράει.
Λογικά το orp, δεν έχει σχέση με το tds και το ΚΗ? Νομίζω ότι το tds είναι το orp/2 Ξέρεις κανείς να μου πεί? |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε στα 475 αν το οργανο ηταν σωστα καλιμπραρισμενο εισαι κατι παραπανω απο super...Τετοια τιμη δεν εχω πιασει ποτε...
Οσο για τον φιλο που ρωτησε τι μετραει το orp-redox, σε γενικε γραμμες χωρις να το αναλυσω μετραει το ποσο καθαρο ειναι το νερο σου απο ανοργανες υλες οπως πχ υπολοιματα τροφης...Επισεις ειναι ενα καλο εργαλειο γιατι σε ειδοποιει με την ενδειξη του αν πηγαινει κατι στραβα στο ενυδρειο...Ας πουμε οτι καθε μερα εχεις 400 orp και δεις οτι πηγε αποτομα 320 τοτε μπορει ή να εχει πεθανει ενα ψαρι ή οτι χαλασε το φιλτρο κτλ.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μετραει αυτο, για οποιον ξερει αγγλικα και τα βασικα στη χημεια:
http://www.americanaquariumproducts....potential.html Μεγαλο, αλλα περιεχει πολλα "μυστικα" για το χομπι μας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως ξέρει κανείς να μας πει με 2-3 κουβέντες ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι σαλιγκάρια έχουμε στα ενυδρεία μας | lingistis | Σαλιγκάρια | 22 | 20-05-18 12:13 |
Τι είδους γαρίδες έχουμε στα ενυδρεία μας | lingistis | Γαρίδες | 52 | 11-09-17 01:25 |
PH/Redox controller PH 203 | Tricky | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 12-06-07 08:37 |
Redox ... απορια | γαυρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 21-09-06 19:30 |