|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- ειναι και 2 μηνων ενυδρειο!!!! ------------------------- επειδη στο petcumulus το 2080 δεν εχει βιολογικα υλικα μεσα αυτο ειναι καλο... http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1489 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mmamatsis : 22-01-13 στις 14:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο ναι, εισαι αψογη.
![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας παιδια,εγω εχω ενα ενυδρειο της juwel 50 lt το οποιο εχει μηχανικο φιλτρο με σφουγγαρια και την κλασσικη υδραντλια της juwel.Θα ήθελα να αλλαξω το συστημα αυτο.Μπορειτε να μου δωσετε χρησημες συμβουλες επι του θεματος?ευχαριστω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η γνωμη σας για Α/Ο | maxmike | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 31 | 31-01-12 07:38 |
μια γνωμη για α/ο.. | dimis_george | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 22-03-10 14:44 |
Τη γνωμη σας please :) | psyroukis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 01-03-10 02:15 |
γνωμη... | γιωργος χανια | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 30 | 18-01-09 21:14 |
τη γνωμη σας | GP250381 | Δίσκοι | 35 | 19-06-06 15:01 |