|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Με τον ίδιο φωτισμό που έχω κι εγώ, η καμπόμπα μου δεν έχει πρόβλημα... Αλλού είναι το πρόβλημα. Μάλλον τα νιτρικά ή η αμμωνία σου την κάνει τη δουλειά. Τώρα, η καμπόμπα δε θέλει υγρό λίπασμα, αλλά ταμπλέτα, καθώς βγάζει ρίζες και ρουφάει από εκεί. Οπότε δε νομίζω να βγάλεις άκρη με υγρά. Εμένα θα σου πω ότι άρχισε να αναπτύσσετε από τότε που έβαλα ταμπλέτα καλό λίπασμα, και excel ή co2. Καλή τύχη!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2x echinodorous palaefolius 1x Echinodorus ΅Quadricostatus 1x limnophila aquatika 1x cryptocoryne undulata 1x valisneria nana 1x pogostemo erectus δεν εχει καμπομπα μεσα ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Προσεξε τα λιγο, αν και δεν τα ξερω τα συγκεκριμενα. Διαβασε καλα τις δοσολογιες και βαζε πολυ λιγοτερη δοση απο αυτη που προτεινεται. Της Seachem και της Brightwell συγκεκριμενα που χρησιμοποιω που και που, οι δοσεις ξερω οτι ειναι για φουλ φυτεμενα. Οποτε ριχνω πολυ λιγοτερο. Αλλα πρεπει να καταπολεμισεις την αιτια, που για εμενα αυτη τη στιγμη ειναι οχι τα φυτα, αλλα τα ψαρια σου που ειναι σε αστρωτο ενυδρειο. Οταν στρωσει και βρει ισορροπιες, θα αναπτυχθουν και τα φυτα σωστα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιγα περι ασθενειες των ψαριων μας... | thanasis76 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 04-01-11 08:04 |
ασθενειες δισκων | akis.orestiada | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 01-09-10 10:59 |
Ασθενειες κοραλιων | BLACK EAGLE.. | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 26-03-08 08:56 |
Βιβλίο για ασθενειες ψαριων... | imichal | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 01-02-08 00:31 |
FAO (ασθενειες) | Christina | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 06-10-07 00:33 |