|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 330 λίτρα καλό θα ήταν να βάλεις ένα είδος τροφέους.
Αν θες ικολα, ξερω έναν που πουλάει, και άλλο έναν που έχει γέννες. Αν θες πές μου. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεδομένου ότι έχω αρκετό μήκος ενυδρείου (1,40) νομίζω ότι με πέρνει για ένα μικρό χαρεμάκι (4 -5 ψαράκια).
Είδα τον συνδυασμό τους στο ίδιο ενυδρείο με moliro και ξετρελάθηκα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πίστεψε με, θα το απολαύσεις και species το ενυδρείο καλύτερα! |
|
||||
|
||||
![]()
Και μια τελευταία φωτογραφία πριν μπουν τα ψάρια
[IMG=http://img838.imageshack.us/img838/8309/20130121175418.jpg][/IMG] Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο στήσιμο! Μου αρέσει τρελά!
Τα χρυσόψαρα τι ρόλο βαράνε? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλά η φωτογραφία είναι βγαλμένη πρίν βγουν. Τώρο όσον αφορά τα 2 είδη Τα ikola kaiser θα μπούνε πρώτα (πέμπτη πρώτα ο θεός) και θα είναι 7 ψαράκια 4-5 εκ. Τα moliro θα μπουν την Κυριακή και είναι μεγάλα. 12 ψαράκια (μεγάλα και μικρά) Θα τα παρακολουθήσω, αν δώ ότι έχουμε προβλήματα και χρειάζεται να τα σπάσω, υπάρχει και η λύση να τα βάλω σε άλλο ενυδρείο (180λτ) που είναι το παλιό μου. ¶λλα δεν νομίζω να χρειαστεί. Έχω δει σε ίδιο ενυδρείο και λίγο μικρότερο από το δικό μου να συνυπάρχουν. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να τα βάλω μαζί. Συμπληρώνει το ένα το άλλο σε χρώματα και έχει μια μαγεία το ενυδρείο που δεν περιγράφετε. Απο την στιγμή που τα είχα δει, δεν είχα καμιά πλεον αμφιβολία για το τι ψάρια θα βάλω. |
|
||||
|
||||
![]()
η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσες να κανεις!
ταγκανικα στο λεει ενας μαλαουας περιμενουμε με αγωνια...
|
|||
|
|||
![]()
Ας είμαστε λίγο προσεκτικοί, τα ικόλα με τα μολίρο δεν υβριδίζουν..
|
|
|||
|
|||
![]()
Απ' ότι ξέρω στα tropheus και ίσως όχι μόνο, εκείνο που μετράει είναι το αποτύπωμα (μήκος x πλάτος) του ενυδρείου, γι αυτό θέλει προσοχή και μεγάλη εμπειρία το να βάλεις δύο κοπάδια σ' αυτά τα λίτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από aquascape σκίζει αλλά 1 είδος για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο για μελλοντικούς υβριδισμούς.
Αν τα καταφέρεις πρόσεξε να έχεις και καλή αναλογία αρσενικά/θηλυκά. |
|
|||
|
|||
![]()
Ιγνατιε βάλε τανκσακια μέσα ρε συ
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους, το ενυδρείο μου απέκτησε ζωή. Μέχρι εχθές είχαν μπεί μόνο τα ikola (7 ψάρια) και κρυβόταν όλη μέρα πίσω απο τις πέτρες.
Σήμερα μπήκαν και τα υπόλοιπα και σφύζει από ζωή το ενυδρείο. Μπήκαν τα moliro (12 ψαρια) και 4-5 Cyprichromis Yellow Head Mpimbwe Με το που τα έβαλα άρχισαν οι καβγάδες για το μοίρασμα των περιοχών και κάτι που μου έκανε εντύπωση, έχω την εντύπωση ότι μια θηλύκια γεννούσε αυγά. Έτριβε την κοιλιά της στην άμμο και ένα άλλο ψάρι απο πίσω της έκανε το ίδιο. Μοιάζει πολύ με το τρόπο που γεννάνε που είδα στο youtube. Δεν θέλω να ανάψω τα φώτα για να τα δώσω χρόνο να προσαρμοστούν. ¶ρα φωτογραφίες απο τρίτη, που μάλλον θα κάνω και ολοκληρωμένη παρουσίαση |
|
||||
|
||||
![]()
Μην τον πιστεύεται χάλια μαυρα είναι τα ψ'αρια καλύτερα να έβαζε βατράχια μεσα,ασε που δεν μπορούμε να μιλήσουμε άλλο για δουλειές ολο το ενυδρείο και τον υπολογιστή χαζεύει εχει σαλτάρει
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και μόλις άναψα τα φώτα εξαφανίστηκαν τα ψαριά, μετά από λίγο τάισμα κατάφερα να τα ξεθαρρέψω λίγο. Βέβαια αναγκάστηκα και έσβησα όλα τα υπόλοιπα φώτα που υπήρχαν στα άλλα δωμάτια.
Αυτό είναι το πρώτο μου βίντεο, τραβηγμένο από το κινητό μου, για αυτό ζητάω την επιήκια σας για το τελικό αποτέλεσμα http://www.youtube.com/watch?feature...&v=idFxu2hfMjQ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ignatios : 29-01-13 στις 00:23 Αιτία: δεν προβάλλεται το βιντεο |
|
||||
|
||||
![]()
το βιντεο δεν παιζει. Κατι οτι έχει αποκλειστεί και τέτοια λέει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση | atthess | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 24-01-13 21:54 |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση... | Belafode | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 10-03-11 16:43 |
Τελικά κατέληξα αλλά θέλω να το συζητήσουμε!! | Savou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 03-11-10 17:55 |
Θέλω βοήθεια απο τους ειδικούς.. | yannis L | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 23-04-09 19:43 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |