|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γραψε δυο λογια για το ενυδρειο σου για να σε βοηθησουν οι εμπειροτεροι. Λιτρα, φωτισμος, ρουτινες, μετρησεις κλπ.
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο ειναι 120 lt
Φωτισμός 8-9 ώρες Τ5 λάμπα 30w Εχω ενδείξεις αμμωνίας (ανακατεψα πρόσφατα το βυθό και άλλαξα φίλτρο) ΝΟ2 10+ppm NO3 50ppm 50% αλλαγή νερού ανα εβδομάδα πολύ σκληρό νερό θερμοκρασία 24c |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο κατα 99% δειχνει ανεπαρκη φωτισμο. βαλε αλλη μια 30αρα τ5 και μετα βλεπεις. ειχα το ιδιο προβλημα και εγω με καμπομπα. η καμπομπα παρολο που λενε οτι ειναι ευκολο φυτακι, θελει καλο φωτισμο και διοξειδιο του ανθρακα για να παει καλα. σε σκληρο νερο δεν την εχω δοκιμασει για να σου πω αν ειναι και αυτος ενας λογος που τη χαλαει.
|
|
||||
|
||||
![]()
no2 10+ ? στο στρωσιμο εισαι??
|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαξα φιλτρο χωρίς να γνωρίζω οτι η βιολογία βρίσκεται όλη εκεί!!! Και ανακάτεβα το βυθό για να του φτιάξω τη διακόσμηση, τότε είδα και το πρώτο
''ανέβασμα'' ΝΟ2 εδώ και 4 μέρες περίπου. Ελπίζω να πιάσει το μπόλι σύντομα.... ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ZEIN : 20-01-13 στις 22:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πηρες μπολι απο καποιον αλλο ή περιμενεις ετσι να στρωσει? Γιατι μονο του θα αργησει και αν εχεις ηδη ψαρια μεσα, θα εχεις προβληματα.
Μπορεις να κανεις καμια πατεντα να βαλεις και αλλη λαμπα. Σε δυο ενυδρεια το εχω κανει και δεν ειμαι και κανενα τσακαλι στα ηλεκτρολογικα. Με λιγο διαβασμα θα βρεις ακρη. Υπαρχουν αρκετα θεματα στο φορουμ να διαβασεις. Γενικως το φασμα των ροζ λαμπων ειναι καλυτερο για τα φυτα. Αλλα για ποιες λαμπες λες συγκεκριμενα? Μαρκα και μοντελο?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μας λεει κατι αυτο που εγραψες συμπληρωσε εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42398,
και μετα θα σε βοηθησουμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λιγα περι ασθενειες των ψαριων μας... | thanasis76 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 04-01-11 08:04 |
ασθενειες δισκων | akis.orestiada | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 01-09-10 10:59 |
Ασθενειες κοραλιων | BLACK EAGLE.. | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 26-03-08 08:56 |
Βιβλίο για ασθενειες ψαριων... | imichal | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 01-02-08 00:31 |
FAO (ασθενειες) | Christina | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 06-10-07 00:33 |