|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή δύο τζάμια με 50 πόντους ύψος θα κάνουν την ίδια καμπύλη είτε είναι 10 πόντους είτε 10 χιλιόμετρα; Δε νομίζω.
__________________
|
#2
|
|||
|
|||
![]()
Εννοεί πως η υδροστατική πίεση είναι ανεξάρτητη από τον όγκο του νερού, μόνο το βάθος μετράει. είτε είναι 100000000 λίτρα, είτε 1000 λίτρα, σε ίδιο βάθος, έχεις ίδια πίεση.
|
#3
|
||||
|
||||
![]()
Μαζί σου, αλλά το αποτέλεσμά της δεν είναι το ίδιο, οπότε δεν υπάρχει κανένας μπούσουλας μόνο με βάση το ύψος.
__________________
|
#4
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είτε σε μια μπανιέρα είτε σε μια πισίνα η πίεση εξαρτάτε από το βάθος και όχι από τον συνολικό όγκο του νερού. Σε ίδιο βάθος έχεις ακριβώς την ίδια πίεση!!
__________________
Όσο ζω διαβάζω |
#5
|
|||
|
|||
![]()
Θελει ψαξιμο το θεμα!!!Απλα μια αλλη ιδεα που ηρθε με πλεξιγκας δεν ειναι ποιο ευκολο και ποιο σιγουρο?
|
#6
|
||||
|
||||
![]()
Έχει ήδη ψαχτεί το ζήτημα! Σου έχω ήδη απαντήσει και πάνω κάτω οι απαντήσεις στα ίδια κινούνται. Κάθε υλικό έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Και το πλέξι δεν κολλάει έτσι απλά, θέλει μεγάλη προσοχή. Για το πάχος του δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά έχει διπλή τιμή και μόνο που το κοιτάς αποκτάει γρατζουνιές.
__________________
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μια ερωτηση.μια απαντηση!! | giannisqq | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 26-06-09 14:37 |
μια απαντηση | casperon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 22-12-07 10:07 |
Γρηγορη απαντηση... | panos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 17-06-07 12:50 |
γρηγορη απαντηση | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-04-07 00:32 |