|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Η εχειμ γεμιζει 140 λιτρα σε μιση και βαλε ωρα. Μεσολαβουν 15 μετρα λαστιχο και δυο μετρα υψος γιαυτο. Οταν λες πολυ αργα; Ποσο εννοεις;
ΥΓ τη σημερινη αλλαγη την εκανα μολις παντως, καπου 70λιτρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν έχει τόσο μεγάλη διαφορά στις μετρήσεις του νερού προετοιμασίας με το νερό του ενυδρείο καλό είναι να κάνεις την αλλαγή τουλάχιστον 1,5 με 2 ώρες. Προσωπικά αυτό κάνω είτε είναι πολλά ή λίγα τα λίτρα που θέλω να αλλάξω
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ θα μετρησω αυριο το ενυδρειο και θα πραξω αναλογως. Καταλαβα τι εννοεις. Ειχαμε και δυο νεες αφιξεις. Πηγα σε ενα πετ σοπ και ειχε παραλαβη αγγελοψαρα και μια που δεν με περνει να παρω αυτα που ηθελα (περουβιανα) πηρα αυτα. Δεν ειναι ασχημα μαρεσαν. Τραβηξα βιντεο με το που ταβαλα, απο περιεργεια οι καρδιναλιοι αλλο τιποτα με το που μπηκαν. Αυτα τους αγνοουν τελειως. Σουλατσαρουν σαν ζευγαρι παντως παντου μαζι πανε.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρειο 60 λιτρα φυτεμενο | alexkoun18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 17-10-12 21:36 |
βοηθεια!τι αλλο ειδος ταιριαζει με tiger barbs?εχω 10 σε ενυδρειο 125 λιτρα φυτεμενο | nikossar | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 27-06-12 10:27 |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 30 ΛΙΤΡΑ | xristaras | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 20-02-12 03:43 |
Το πρωτο μου ενυδρειο φυτεμενο , με γκαπυ | tepe | Αρχάριοι γλυκού νερού | 46 | 16-06-10 21:06 |