|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
L.caeruleus + Iodotropheus sprengerae + demasoni (αυτό άλλαξα) Μπορεί να υπάρξει τέτοια ψαροσύνθεση ή υπάρχει περίπτωση να υβρισίδουν?? Και αν μπορεί, πόσα ψάρια από το κάθε είδος προτείνεις να βάλω? |
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη μαραγκος εισαι?
εκανες φοβερη δουλεια-επαγγελματικη θελω να αγορασω παιδικο κρεβατι και ντουλαπα αναλαμβανεις? χα χα χα και παλι μπραβο. αργησες αλλα το εκανες το θαυμα σου. οσο για τα ψαρια μην αγχονεσαι ολο και κατι θα βρεθει εχεις πολλες επιλογες. εμενα προσωπικα μαρεσουν τα τροφεους ikola αν ειχα λιτρα τροφεους θα εβαζα τα L.caeruleus + Iodotropheus sprengerae + demasoni ειναι ομορφα αλλα εχουν γινει σουπα τα εχει και η κουτση μαρια
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια παρουσιαση και κατασκευει με μονη ενσταση στα ξυλα απο πανω που νομιζω οτι σε λιγο καιρο δεν θα βλεπονται απο τα φουσκωματα . καλοριζικο με πολλες γεννες φιλε μου μπραβο και παλι
![]() ![]() ΥΓ. το χρυσοψαρο τι το ηθελες αμαρτια ειναι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό απο το παλιό μου ενυδρείο http://prntscr.com/pnujb Τα χρυσόψαρα βγήκαν και επέστρεψαν στον κάτοχο τους (ανιψιά μου). Αν είναι κανείς από Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη και μπορεί να δώσει μπόλι, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου να το κανονίσουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο για τα χρυσοψαράκια
![]() Αν μπορείς να κάνεις +60χλμ έλα να σου δώσω, μιάς και σκέφτομαι να καθαρίσω ένα φίλτρο. (λίγο ακριβό θα σου βγει το μπόλι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μιλάω με τον στρατηγό μπας και τον ψήσω. Για δες τα μηνύματα σου.
------------------------- Έβαλα και δεύτερο φίλτρο. Είχα ένα fluval 405 από το παλιό ενυδρείο. Τρέχει στα 1500 λίτρα/ώρα. Πιστεύεται ότι ακόμα χρειάζομαι και κυκλοφορητή? Προσπαθώ να τον αποφύγω γιατί δεν έχω μέρος να τον κρύψω μέσα στο ενυδρείο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ignatios : 19-01-13 στις 15:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά μάλλον το θέμα πρέπει να μεταφερθεί στο "Τανγανικα".
Μετά από ένα καφέ με τον κλέοβουλό και τον στρατηγό μας (Σταύρο) αποφάσισα να βάλω μέσα ένα κοπάδι http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=1910 και 4-5 http://www.cichlid-forum.com/profile...es.php?id=1867 δυστυχώς δεν ξέρω ακόμα που θα βρώ τα ikola. Αν ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω θα του ήμουν ευγνώμων. (ευχαριστώ τον κλεόβουλο για τον χρόνο του και τις συμβουλές του) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Μεταφέρω και το θέμα στην κατηγορία του Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 21-01-13 στις 19:53 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο για το μαραγκός που είπες, είναι η άλλη μου τρέλα. Για αυτό το λόγο κόλλησα και με τα ενυδρεία. 2 σε 1 που λένε. Και το φτιάχνεις όπως θές, και πολλές πατέντες μπορείς να εφαρμόσεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο γι' αυτή τη σύνθεση, επειδή τα demasoni χρειάζεται να είναι ομάδα 10-12 ατόμων θα πρότεινα να τα βάλεις μόνο μαζί μ' ένα χαρεμάκι (1+4)L.caeruleus. (και πάμε στη πρόταση του Νίκου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έκανα και τις πρώτες μου μετρήσεις, αν και κάποια τεστ είναι παλιά. θερμοκρασία 22 (θα την πάω μέχρι 30, πριν λίγες ώρες έβαλα θερμαντήρα) ph 8.02 (ph controler) tds = 233 (tdsμετρο) No2 = 0 (υγρό τέστ) No3 = 12.5 (υγρό τεστ) gh = 18 (με ταινίες που δεν είναι και οι πλέον αξιόπιστες) kh = 18 (με ταινίες που δεν είναι και οι πλέον αξιόπιστες) Αρχίζω το διάβασμα για τις σκληρότητες που χρειάζονται τα παραπάνω ψάρια, και γενικότερα τις απαιτήσεις τους. Οι ειδικοί παρακαλώ ας δώσουν τα φώτα τους. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατι ξερεις εσυ! η γυναικα σου ξερει αραγε? θα σου παρει τα ενυδρεια και θα ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση | atthess | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 24-01-13 21:54 |
Βοήθεια για ψαροσύνθεση... | Belafode | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 10-03-11 16:43 |
Τελικά κατέληξα αλλά θέλω να το συζητήσουμε!! | Savou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 03-11-10 17:55 |
Θέλω βοήθεια απο τους ειδικούς.. | yannis L | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 11 | 23-04-09 19:43 |
Θέλω βοήθεια, για BETTA SPLENDENS | michalis | Bettas | 16 | 17-01-04 16:46 |