|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ ολα αυτα που λετε σημφωνω αυτο αλλα αυτο που με αγχοσαι ειναι να μην χρησιμοποιω νερο βρυσης δηλαδη τη νερο να βαζω;; και δευτερων πηγα και ειδα για κυκλοφοριτη και μολις ειδα πως εκανε 27 ευρο με επιασε η καρδια μου το οτι δεν εχω σωστη κυκλοφορια εχω αρχισει να το πηστευω και σκεφτομαι καποια πατεντα μιπος και γλιτωσω τα λευτα.
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να μη χρησιμοποιεις βερο βρυσης?
------------------------- Για κυκλοφορια βαζεις wave maker, οχι αντλια. Εχει φτηνα και καλα κινεζικα
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 17-01-13 στις 13:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
όχι νερό βρύσης για τον καθαρισμό του φίλτρου...
σε αφρικάνικο ενυδρείο φυσικά νερό βρύσης με την απαραιτητη προετοιμασία. για κυκλοφορητές δες εδώ http://www.petsupermarket.gr/222/κατ...ύ-νερού.html#2 έχω πάρει τον Resun 1000L/h και είμαι ικανοποιημένος αν εξαιρέσεις την εμφάνιση (πολύ γκουμούτσα) |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοουσα να μην πλενεις τα φιλτρα και τα υλικα με νερο απτη βρυση λογω του χλωριου που εχει καθως βγαινει, το καλυτερο ειναι οταν θελησεις να πλυνεις φιλτρα να μην το πεταξεις ολο το νερο της αλλαγης αλλα να γεμισεις εναν κουβα και να ξεπλυνεις απαλα τα σφουγγαρια και τα υπολοιπα εκει μεσα. Εφοσον εχεις αφρικανικο τοτε φυσικα βρυσης βαζεις (πουλαω το δικο μου που πεταω απτην οσμωση GH 20 KH 18+ χαχα) στο ενυδρειο απλα ειτε βαζεις και το αντιχλωριο σου ειτε το αφηνεις σε καποιο δοχειο-βαρελι για να εξατμιστει το χλωριο.
Για τους κυκλοφορητες προτιμησε, αλλα οχι απαραιτητο, με μαγνητη και οχι με βεντουζες. Οσο ναναι χαλανε με τον καιρο αυτες ενω ο μαγνητης ντουρος. Genecr δεν μπορεις να τον κρυψεις πισω απο καμια πετρα; |
|
||||
|
||||
![]()
δύσκολο γιατί τον εχω στο πλαινό τζαμι ψηλά. το νταμάρι δε φτάνει τόσο πάνω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Tωρα βγαινουν με μαγνητη αλλα διπλη τιμη σχεδον ------------------------- Εχουμε ξεφυγει ομως, Καλη η κυκλοφορια, αλλα η πιθανοτερη (99.9% ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 17-01-13 στις 14:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον βρηκα αυτη την αντλια που φαινεται στη φωτο ηταν πακετο μαζι με το ενυδρειο κανει τη εχεται να πειτε;;; και θελω να μου πειτε τη ειναι αυτες οι γραμμες πανω στο λουλουδι εγω νομιζω πως ειναι ελλειψη διοξειδιου.Οσο για το καθαρισμο του φιλτρου τον κανω παντα με νερο απτο ενυδρειο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Θα βαλεις 20W ακομα στο λογαριασμο της ΔΕΗ για μια αντλια κι οχι wave maker (με το ρευμα δλδ που θα καψεις παραπανω σε ενα χρονο, το εβγαλες το wave maker).
Βαλτο κι αν δεις διαφορα, γραψτο κι εδω.
|
||||
|
||||
![]()
βαλε καλε εναν Sun Sun 5000lt/h να κανεις τι δουλεια σου
8.50ε κανει.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νιτρικα? | Nick74 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 07-06-12 12:34 |
νιτρικα.. | Liz@ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 28-01-11 10:42 |
Diy νιτρικα?? | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 10-10-10 09:23 |
νιτρικα!!!!! | m3expert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 06-06-09 18:05 |
ΝΙΤΡΙΚΑ !!! | m3expert | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 05-05-09 18:22 |