|
Γαρίδες του γένους Caridina Amano, Sulawesi, CRS, Tiger, Bee, Green, Red nose κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι στα σχεδια ενα chiller...Το εχω διαβασει παντου οτι το καλοκαιρι ολοι τις χανουν ή σταματάει η αναπαραγωγη τους....Απο γαριδς μονο για crystal red σκεφτομαι.Τα otto's μπηκαν ήδη και ψαχνω να βρω crystal red αλλα πουθενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Α/Ο υπάρχει; αν όχι θα πρέπει να σκεφτείς την απόκτηση της σοβαρά. Οι συχνές και μικρές αλλαγές(10% ανά 2-3 μέρες) σε ευαίσθητες γαρίδες όπως τα υψηλά grade των CRS είναι προτιμότερο. Αν δεν βρεις CRS από κάποιο κατάστημα(φέρνουν όμως κατά καιρούς) δες για εισαγωγή από Γερμανία
|
|||
|
|||
![]()
Ξεχασα να πω και για την r/o.Εχω μια.Σε τι αναλογια βαζεις νερο r/o με βρυσης?50/50 ή 30 ro/ 70 βρυσης?θα πετυχω τις συνθηκες νερου που θελω μονο με r/o ; ή θελω και τυρφη...(χαλαζιακο χαλικι εχω και μονο φυτα οχι πετρες)
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα το δείξει η πράξη, ξεκινάς με 100% Α/Ο και βλέπεις(χωρίς ζωντανά μέσα εννοείται)
|
|||
|
|||
![]()
ph και tds ποσο ειναι για σενα το ιδανικο?
|
|
|||
|
|||
![]()
Ακόμα μια ερώτηση παιδιά!Τα σαλιγκάρια anentome helena θα μπορούσαν να φάνε γόνους ή αυγά γαρίδας?Είναι επικίνδυνα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πχ στο δικό μου ενυδρείο, έχω δει σαλιγκάρι anentome helena να χτυπάει ενήλικη γαρίδα (ενδεχομένως η γαρίδα να είχε κάποιο πρόβλημα) και μάλιστα δυο φορές (διαφορετικές ενήλικες γαρίδες). ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για μένα ιδανικές συνθήκες για CRS είναι: pH 6.5-7.2 dKH 1-3 GH 4-6 T.D.S. 150-220 Θ 23C
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με αναπαραγωγή red cherry | Dimi | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 222 | 11-01-15 19:41 |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
Θέματα σχετικά με τη θερμοκρασία | Apollwnas | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 78 | 19-01-13 18:54 |
Θέματα συνύπαρξης: γαρίδες με γαρίδες / υβριδισμός | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 65 | 10-01-13 00:24 |
Θέματα σχετικά με τροφές για γαρίδες | lucy | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 72 | 26-10-12 08:01 |