|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω αφου κανω την αλλαγη ριχνω το λιπασμα και δεν εχω καθολου αλγη και φυσικα μετα στο ψυγειο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα συνολικα λιτρα του ενυδρειου φυσικα. Δεν λειτουργει οπως το αντιχλωριο, τα λιπασματα απορροφωνται απο τα φυτα (ή τις αλγες αν ειναι σε μεγαλυτερη ποσοτητα).
|
||||
|
||||
![]()
Εγω κανω αλλαγη 100 λιτρα απο τα 350 που ειναι συνολικα και ριχνω μετα την αλλαγη 2ml μονο.Το κανω ετσι γιατι με αυτον τον τροπο εχω βρει μια ισσοροπια στο ενυδρειο χωρις αλγες και με πολυ καλη αναπτυξη των φυτων!
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω βαζω πολυ μικρη ποσοτητα. Πρεπει ο καθενας να βρει την ισορροπια του ενυδρειου, αρχιζοντας με πολυ μικρες δοσεις στην αρχη και αν χρειαστει, τις αυξανει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επισης καπου ειχα διαβασει οτι με αυτα τα λιπασματα, αν εχουμε χρονο, μπορουμε για καλυτερα αποτελεσματα να μοιραζουμε τη δοση σε ημερισια βαση. Ισχυει?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Νομίζω οτι οι μικρές ποσότητες, (καθημερινές ή μέρα παρά μέρα),είναι πιο αφομοιώσιμες απο τα φυτά και δεν θα περισσεύουν, ώστε να γίνουν τροφή για τις άλγες. Απλά θα πρέπει να μην το ξεχνάμε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτόματο σύστημα μέτρησης δοσολογιών και κόστους για λιπάσματα seachem | kingrim | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 15-03-16 15:02 |
Αντιχλώρια... alpha Seachem vs prime Seachem | lingistis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 30-03-11 20:30 |
Seachem flurish vs Seachem trace | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 28-02-09 02:26 |
Λιπάσματα | poliko_selas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-07-08 13:48 |