|
|||
|
|||
![]()
γεια σας εκανα επιτελους τα τεστ νερου στο 30αρι ενυδρειο μου και στο νερο της
βρυσης της φλωρινας.στα τεστακια στο GH/KH δεν ειχε εκεινο με τα χρωματα για να δω ποσο ειναι θα ειθελα να μου πειται εσεις ποσο ειναι!! τα τεστακια ειναι τα εξεις: NH4/NH3 της sera NO2 της tropical NO3 της tropical PH της tetra GH/KH της tropical τα αποτελεζματα του ενυδρειου: NH4/NH3:0 NO2:0 NO3:0 PH:5.0 GH/KH:θα μου πειτε εσεις τα αποτελεζματα της βρυσης: NO2:0 NO3:0 PH:7.00 και μερικες φοτο για να μου πειτε αν ειναι ολλα ενταξει.(στις φοτο ειναι τα τεστ του ενυδρειου) ευχαριστω πολυ!!!!
Το πάθος, η θέληση, ο εγωισμός , η χαρά , λύπη , η στενοχώρια , η ένταση , το ξέσπασμα , η κούραση , ο ανταγωνισμός , η συνεργασία , η αδρεναλίνη , το ξεφάντωμα , τα όνειρα , οι στόχοι , το άγχος , η υπομονή , ο πόνος , η ανταμοιβή , οι προσδοκίες , η αντιπαλότητα , το χαμόγελο , το δάκρυ , ο θόρυβος , οι κραυγές , η ελευθερία , η πίεση , το αποτέλεσμα , ο φόβος , η αυτοπεποίθηση , η εμπιστοσύνη η αδελφότητα , η εχθρότητα...Τόσες λέξεις που παρουσιάζουν μία και μόνο λεξη...Tο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ! ♥ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Test νερου | nikolakis94 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 01-11-12 00:44 |
Αξιολογιση των test Νερου.. | panmaroy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 14-03-11 09:46 |
test νερου...ποιο?πως? | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 45 | 07-08-09 23:05 |
Υγρα test νερου | tasinio | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 13-05-08 05:40 |